Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă

Victor Bogdan, 5 mai 2020, Ora 18:19

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48033-1.jpg BREAKING NEWS

Dan Cristian IONESCU, fost procuror, despre tragedia de la Colectiv

 

„A fost nevoie să moară oameni...”.

 Acum citesc și înțeleg cu totul și cu totul alți ochi și altă minte aceste cuvinte.

După incendiu, Victor Ponta și-a dat demisia. Cu obișnuitul său rânjet sarcastic, dar plin de satisfacție, Iohannis ne-a anunțat că a fost nevoie să moară oameni pentru a avea guvernul lui.

Dar de ce nu a demisionat și Iohannis, nu el prezidează Consiliul Suprem de Apărare a Țării? Ponta, în mod evident, nu avea nici o vină, dar dacă Iohannis l-a considerat vinovat, atunci uită că el, ca președinte al CSAT, avea o răspundere mult mai mare?

Ani de zile acest caz nu m-a interesat câtuşi de puțin până când s-a întâmplat ceva, un declic pe care nu are rost să îl comentez. Acest dosar va ajunge la CEDO.

Plec de la două articole apărute în Lumea Justiției, acestea m-au motivat în primul rând. Au reluat, în condiții de laborator, experimente cu tot ceea ce a fost la Colectiv. Vă las întâi de toate să citiți cele două articole:

https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/a-fost-nevoie-sa-moara-oameni-testele-efectuate-de-lumea-justitiei-demonstreaza-ca-incendiul-de-la-clubul-colectiv-nu-putea-fi-declansat-de-artificiile-de-scena-nici-macar-hartia-tinuta-la-1-m-in-jerba-de-scantei-nu-s-a-aprins-incendiar-expertiza-inec-a-a

https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/a-fost-nevoie-sa-moara-oameni-ii-uluitor-buretele-n2138-de-pe-stalpii-si-peretii-clubului-colectiv-nu-intretine-focul-se-descompune-se-topeste-ca-smoala-testele-filmate-ale-redactiei-lumea-justitiei-demonstreaza-ca-este-imposibil-sa-faci-foc-cu-buretele-d

Oameni buni, înțelegeți mârşăvia? Acel burete care se pretinde că a produs incendiul, NU ARDE ȘI NU ÎNTREȚINE ARDEREA!

Întrebările legate de viteza formidabilă de extindere a flăcărilor au fost respinse de justiția română, care are o singură grijă, să-şi păstreze neimpozitate pensiile nesimțite, primite pentru nedreptatea împărțită într-o întreagă carieră.

M-am interesat și am aflat că nu a fost un incendiu (cum se spune) ci o explozie urmată de incendiu. Iar așa ceva nu se putea întâmpla decât cu napalm, cu fosfor sau alte produse similare. Dar Iohannis și-a văzut visul împlinit!

Prima expertiză, efectuată de Insemex Petroșani a conchis: „Principala cauză care a dus la producerea incendiului din clubul Colectiv a fost materialul folosit la antifonarea sălii – adică spuma poliuretanică. Este doar una dintre concluziile raportului Institutului de Securitate Minieră şi Protecţie Anti-explozivă.” Adică, incendiul s-a propagat de la spuma poliuretanică (dacă nu cumva au făcut o confuzie cu buretele) care nu arde, ci doar scoate fum. Din câte știu, nu a făcut nimeni o verificare a instalației de ventilare – ceea ce putea avea (sau nu) un efect asupra incendiului (dar tot nu explică explozia).

Asta m-a făcut să îmi îndrept atenția asupra Insemex din Petroşani pe care îl regăsim în toate dosarele privind incendiile, așa că nu m-am mirat. M-am mirat însă când am aflat ceea ce nu știam până atunci:

 Insemex nu este un institut, ci o societate comercială!

– Experiența lor este legată de exploziile miniere, nu de incendii (ceea ce este cu totul altceva)!

– Personalul nu figurează pe lista experților tehnici de la ministerul justiției!

Au mușamalizat o crimă premeditată! Cu ajutorul justiției, cea care nu răspunde niciodată!

Au dat chix în incendiul de la maternitatea Giulești, în cel de la restaurantul Beirut din Constanța și în cazul Colectiv (se pare că în acest ultim caz nu au pretins onorariu).

Și atunci, poate vă întrebați de ce ei sunt preferați, în pofida sumelor enorme pe care le percep. Eu văd două explicații:

– Insemex execută întocmai și la timp ordinele primite (are și el protocol încheiat cu SRI) iar a doua.

– Nu este exclus ca din onorariile enorme pe care (repet, așa am auzit) le percepe, să aibe parte și cei care îi desemnează.

Dacă nu am spus-o, o spun acum și poate voi repeta, acestea sunt informații primite telefonic, pe care nu am cum să le verific.

Aș minți dacă aș spune că Piedone (primarul de atunci) îmi este simpatic. Nu m-aș mira dacă ar avea bube, dar nu legat de cazul Colectiv.

Primarul nu emite autorizaţia de prevenire şi stingere a incendiilor, aşadar nu intră în atribuţiile sale să verifice dacă agentul economic îndeplineşte măsurile stabilite printr-o astfel de autorizaţie.”,

Când Piedone a fost pus în libertate (ca și celelalte funcționare din primărie), judecătorul a reținut: „Judecătorul Luchian Constantin Constantinescu invocă, în motivarea deciziei prin care a dispus eliberarea din arest a lui Cristian Popescu-Piedone, prevederile Legii nr. 307/2006, potrivit cărora primarul „dispune verificarea îndeplinirii măsurilor stabilite prin avizele, autorizaţiile şi acordurile pe care le emite.” Or, primarul nu emite autorizaţia de prevenire şi stingere a incendiilor, aşadar nu intră în atribuţiile sale să verifice dacă agentul economic îndeplineşte măsurile stabilite printr-o astfel de autorizaţie.”, se arată în motivare,.

În continuare, judecătorul reține: „Conform Hotărârii nr. 55/28.08.2008 emisă de Consiliul Local al Sectorului 4 privind aprobarea procedurii obţinerii acordului de funcţionare pentru desfăşurarea activităţilor economice în zonele publice, modificată şi completată prin HCL nr. 22/29.02.2012, rezultă care sunt condiţiile pentru ca un agent economic să obţină acordul de funcţionare. Însă, printre actele necesare pentru obţinerea acordului de funcţionare nu se regăseşte autorizaţia de prevenire şi stingere a incendiilor. De asemenea, potrivit art. 19 alin. 1 lit. e şi art. 20 din Legea nr. 340/2004, competenţa verificării legalităţii actelor administrative ale Consiliului local aparţine prefectului. Prefectul poate verifica măsurile întreprinse de primar sau de preşedintele Consiliului judeţean în calitatea lor de reprezentanţi ai statului în unitatea administrativ-teritorială şi poate sesiza organele competente în vederea stabilirii măsurilor necesare, în condiţiile legii. Or, până în prezent, prefectul nu a sesizat niciun aspect care să atragă atenţia în sensul nelegalităţii HCL sus-menţionate sau în legătură cu nerespectarea acesteia a HG nr. 1739/2006 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu.”

În sfârşit, magistratul mai punctează: „... potrivit Legii nr. 307/2006, agentul economic este obligat să solicite şi să obţină autorizaţiile de securitate la incendiu prevăzute în HG nr. 1736/2006. Ordinul nr. 3/2011 pentru aprobarea normelor metodologice de avizare şi autorizare privind securitatea la incendiu şi protecţia civilă este un act normativ emis de ministrul Administraţiei şi Internelor, iar Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă este instituţia care are obligaţia de a lua măsuri pentru ducerea la îndeplinire a dispoziţiilor actului.”

De ce s-a implicat DNA?

 Este poate singurul caz în care nimeni nu a dat șpagă, nimeni nu a luat șpagă. A vrut Codruța să dea dosarului impulsul și direcția pe care le dorea Iohannis? Fiindcă din câte văd, din această tragedie nu a câştigat decât Iohannis. Dar când a început să iasă la iveală adevărul, lumea stă cuminte în casă, nu mai latră nimeni „corupția ucide”, poate de teamă să nu fie întrebați care sunt corupții.

În plus, Curtea Constitițională (deczia nr. 405/15 iunie 2016) a decis: „Astfel, Curtea constată că dispoziţiile art.246 alin. (1) din Codul penal din 1969 şi ale art.297 alin. (1) din Codul penal sunt constituţionale în măsura în care prin sintagma „îndeplineşte în mod defectuos” din cuprinsul acestora se înţelege „îndeplineşte prin încălcarea legii”. Ceea ce nu este cazul.

Am mai primit o informație, că pe str. Căderea Bastiliei la nr. 56-58, în sediul unui institut care nu mai trăiește decât din închirieri, sunt spații închiriate (inclusiv o grădiniță) pe care este pus un afiș conform căruia nu au autorizare privind securitatea la incendiu, adică funcționează pe propria răspundere. Puțin mai încolo, este un restaurant cu același anunț. Deci, se poate!

Doamne, în ce țară trăim? A! Da, mi-am adus aminte, în țara care l-a votat pe Iohannis a doua oară.

Procurori nemernici, judecători nemernici, cărora puțin vă pasă de adevăr, de dreptate, de viața oamenilor, nu vă este rușine să pretindeți salarii și pensii nemeritate pentru modul în care în mod direct (repet, direct!) ați distrus România și economia țării!

Oameni buni, ascultați ce vă spune un bătrân, cu multă experiență în munca de justiție și care încă nu este senil, dacă justiția română nu ar fi căzut în mâna mafiei încă de la început, România nu ar fi fost distrusă! Și eu nu știu nici măcar jumătate, nici măcar un sfert, nici măcar 1 % din nenorociri!

Acum, avem inspecția judiciară de la CSM – îmi este greu să spun dacă ei sunt mama sau tatăl corupției din justiției, poate sunt și una și alta. Am primit de la ei două răspunsuri pentru care, dacă aș fi putut, i-aș fi arestat.

Pe vremea lui Ceaușescu, pentru atacarea hotărârilor vădit netemeinice și esențial nelegale, exista recursul extraordinar. Nu mai există.

Un prieten expert mi-a spus părerea lui, că o vină enormă au avut-o și participanții. Nu în sensul celor spuse inițial de biserică, făcându-se de râs (că au participat la un concert satanist), ci pentru faptul că s-au îngrămădit de două ori mai mulți decât era capacitatea clubului (am auzit că era la subsol), accesul făcându-se printr-un container cu o lățime de sub doi metri. Este adevărat că nimeni nu se putea gândi la ce a urmat, dar nici nu învățăm nimic din înțelepciunea străbună, care ne învăța că paza bună trece primejdia rea. Acum, supraviețuitorii și rudele decedaților au găsit ocazia să facă un gheșeft și cer despăbubiri morale de sute de milioane de euro (li s-au acordat doar vreo 50 de milioane, însă probabil vor ataca hotărârea sub acest aspect). În urma unor evenimente caritabile, deja au primit milioane de euro, pe care nu știu cine îi contabilizează.

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat!

„Lumeajustitiei.ro continua seria de teste pirotehnice, prin care am demonstrat în ediţia anterioară că incendiul de la Clubul Colectiv (din noaptea de 30 octombrie 2015, în care au murit peste 60 de persoane) nu putea fi declanşat de artificiile de scena folosite în timpul spectacolului. În ediţia de azi prezentam două noi teste, care relevă un fapt şi mai îngrijorător şi anume, buretele confecţionat din spuma poliuretanică tip N2138 cu care au fost capitonaţi tavanul şi unii stâlpi ai Clubului Colectiv, nu vrea să ardă. În fapt se descompune, iar flacără de moment generată de torţă folosită, dispare imediat în acest proces de descompunere. Practic, din cele două teste filmate, pe care le prezentăm mai jos, puteţi vedea ca buretele de tip N2138 procurat de noi de la acelaşi caracteristici şi de la acelaşi producător – firma Eurofoam SRL Sibiu – se încăpăţânează să ia foc, chiar şi expus timp îndelungat sub o flacără generată de lumânări pirotehnice care depăşesc 1000 de grade!

Faţă de rezultatul testelor noastre, revenim cu întrebarea legitimă: a fost o mână criminală sau un tragic incident creat de o serie de nerespectări ale securităţii la incendii? În opinia noastră, ancheta procurorilor nu convinge. Oricare ar fi ipoteza reală, este cert că incendiul de la Colectiv a generat mişcări de stradă ale grupărilor #rezist şi ale ONG-urilor finanţate din străinătate, la care s-au raliat mulţi cetăţeni, care au generat demisia premierului Victor Ponta şi căderea Guvernului PSD (înlocuit cu guvernarea Cioloş, “garantată” de forţele de la Bruxelles). Şocantă declaraţie din noiembrie 2015 a preşedintelui României Klaus Iohanis: „A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă. Dacă s-ar fi impus respectarea normelor niciunul nu ar fi trebuit să moară” – a amplificat teoria unei crime premeditate, care a avut drept scop debarcarea guvernului legitim, prin crearea în rândul populaţiei a unei emoţii puternice, secondate de acţiuni de stradă, dublate de anchete în forţă ale DNA împotriva primarului Sectorului 4 Cristian Popescu, zis Piedone, arestat la câteva zile după tragedie.”

Textul de mai sus aparține unui grup de juriști independenți, care au făcut experiențele ce se impuneau într-o anchetă serioasă, acea anchetă care nu a fost făcută de autorități. Mâna criminală de la Colectiv nu putea să nu fie legată de dorința maladivă a lui Johanis de a avea guvernul său. L-a avut complice în căderea guvernului Ponta pe însuși primul ministru Victor Ponta, cu care a mai jucat în aceeași piesă: alegerile presidențiale din 2015.
Orice anchetă criminală pornește de la întrebarea „cine avea interesul să se producă crima respectivă. La această întrebare avem un singur răspuns:
Johanis!

 

PLANUL UCIGAŞ DE LA COLECTIV

Alexandru Cumpănaşu acuză: „Cu o săptămână-două înainte de a izbucni focul care a omorât 67 de copii, auzisem din Sistem că va avea loc o tragedie şi că guvernul Ponta va fi dat jos prin forţa străzii. N-am ştiut locaţia... Tinerii au fost ucişi pentru un scop de care preşedintele României de azi nu este străin... Nu au murit accidental... După a doua zi de proteste, a început politizarea”

Acuzaţie terifiantă lansată de fostul candidat la preşedenţie Alexandru Cumpanasu. Candidatul El a declarat miercuri, că avea informaţii „din Sistem” în toamna anului 2015, cu circa două săptămâni înainte de incendiul din clubul Colectiv, că urma să aibă loc o tragedie în urma căreia să pice guvernul Victor Ponta. Iar acest lucru l-a spus în direct la Realitatea TV, a adăugat Cumpănaşu, menţionând că în acel moment nu avea informaţia completă, legată de locul dezastrului.

 

Redăm cele mai importante afirmaţii ale lui Alexandru Cumpănaşu:

Cu o săptămână înainte, am fost invitat la Denise Rifai. Şi ceea ce eu auzisem din Sistemul acesta era faptul că va avea loc o tragedie (nu ştiam despre Colectiv) (...) şi că va fi acest guvern dat jos prin forţa străzii. (...) În cazul Colectivului, am spus-o chiar la Denise Rifai: urmează o tragedie şi proteste de stradă care vor duce la căderea guvernului. Nici nu se visa aşa ceva la acel moment! După vreo săptămână sau două (...), s-a întâmplat tragedia de la Colectiv. Nu, n-am ştiut nici locaţia, nu am ştiut nimic. Nu aveam de unde să ştiu atât de multe.

Acum poate fi legal?

Dacă mor oameni să moară cu bună ştiinţă

 

Toate locurile publice care nu sunt avizate de pompieri trebuie să afişeze la intrare un panou prin care să îşi avertizeze clienţii de eventualele pericole. Patronii barurilor sau cluburilor, pensiunilor şi hotelurilor, dar şi directorii teatrelor vor trebui să specifice că locul respectiv nu are autorizaţie împotriva riscului la incendiu.

În caz contrar, riscă amenzi. Legea a fost promulgată de preşedinte. În cazul cluburilor sau restaurantelor care nu sunt autorizate de pompieri, noua lege este cât se poate de clară. Patronii sunt obligaţi să îşi avertizeze clienţii privind riscul la care se supun.

Trebuie afişat un panou pe care este scrie, acest spaţiu funcţionează fără autorizaţia de securitate la incendiu”, afirmă Cătălin Chirca, purtător de cuvânt IGSU.

Legea impune şi reguli privind modul în care trebuie să arate panourile de avertizare.

În ceea ce priveşte aceste afișe ele trebuiesc scris cu litere de cel puţin 2,5 centimetri. Trebuiesc desenate cu roşu pe fundal alb. În Bucureşti, cea mai mare densitate de locuri neautorizate de pompieri este în Centrul Vechi. Peste 50 de astfel de baruri sau restaurante.

Nerespectarea legii se sancţionează cu amendă de până la 5 mii de lei”, adaugă Cătălin Chirca, purtător de cuvânt IGSU.

Vizaţi de modificarea legislativă sunt şi patronii pensiunilor sau hotelurilor. Fiecare client care le trece pragul trebuie să fie informat dacă locul este sau nu sigur. Patronii şi administratorii localurilor spun că noua lege nu îi nemulţumeşte, dar regulile care impun autorizarea spaţiilor ar trebui modificate.

Iată ce spun clienții:

E bine să fim informaţi înainte de a ne caza la un hotel.”

„În momentul în care ştii dacă sunt autorizate sau nu poţi să mergi în altă parte.”

„Vreau să ştiu că îndeplinesc toate condiţiile ca să stăm în siguranţă.”

Până acum pompierii nu au reuşit să afle concret câte dintre locurile publice, baruri, cluburi, pensiuni sau hoteluri au sau nu nevoie de autorizaţie. Şi asta pentru că nu există o evidenţă clară a lor. În întreaga ţară însă inspectorii ISU estimează că doar 10 la sută dintre clădirile care ar trebui autorizate pentru riscul la incendiu au acest certificat.

 

Fără autorizaţie de securitate la incendiu!

Amendă de 50.500 de lei pentru proprietarul hotelului Hohe Rinne Păltiniș, în urma incendiului.

Nici vorbă de vreo demisie sau sancţiune la adresa primarului Sibiului.

Două femei intoxicate cu fum şi 109 persoane evacuate.

Un incendiu a izbucnit la Hohe Rinne Păltiniș Hotel & Spa, pompierii evacuând pentru a stinge flăcările peste o sută de oameni.

 Reprezentanții ISU Sibiu anunță că l-au amendat pe proprietarul hotelului în care a izbucnit incendiul cu 50.500 de lei, pentru punerea în funcțiune a construcției fără obținerea autorizației de securitate la incendiu, cât și pentru prezența unor improvizații la instalația electrică.

“Specialiștii din cadrul inspecției de prevenire a I.S.U. Sibiu, au efectuat o activitate de control în teren la sediul complexului turistic din Păltiniș. În urma verificărilor s-a aplicat o sancțiune contravențională, cumulată, în cuantum de 50.500 ron, conform legii, pentru punerea în funcțiune a construcției fără obținerea autorizației de securitate la incendiu, cât și pentru prezența unor improvizații la instalația electrică”, se arată în comunicatul ISU Sibiu.

Cauză probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit, transmit reprezentanții ISU Sibiu. Potrivit acestora, din cauza incendiului au fost afectate elementele de construcție ale saunei, elementele de finisaje ale centrului Spa, precum și finisajele corpului C, aparținând clădirii. Două femei au ajuns la spital cu intoxicație de fum au fost consultate și apoi externate cu recomandări, spune Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

 Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență de la Sibiu arată că hotelul a cărui saună a luat foc urmează să fie verificat.” Unitatea de cazare, unde în această dimineață a avut loc un incendiu care a necesitat evacuarea a 109 persoane, dintre care două au fost transportate la UPU Sibiu acuzând intoxicație cu fum, nu deține autorizație de securitatea la incendiu. O echipă de control pe linie de prevenire a situațiilor de urgență din cadrul ISU Sibiu, efectuează un control de specialitate, iar măsurile aplicate urmează a fi comunicate”, se arată într-un răspuns transmis..

. Pompierii au anunţat că au reuşit să stingă incendiul izbucnit, într-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma căruia au fost evacuate peste 100 de persoane, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

“Incendiul a fost lichidat, cauză probabilă de izbucnire a incendiului şi pagubele urmează să fie determinate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voină.

 

În plus, pompierii au evacuat peste 100 persoane dintr-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA, două femei fiind intoxicate cu fum, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

“Printr-un apel venit pe nr. de urgenţă 112, în această dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA a unei unităţi de cazare tip hotel din staţiunea Păltiniş. S-a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voină.

 Două femei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu.

“După evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate, două femei de circa 50 şi 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele SMURD şi transportate la UPU Sibiu''.

 

 

 DECLARATIA FOSTULUI PRIMAR AL SECTORULUI 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE:

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, pentru care reprezentantul Ministerului Public a cerut pedeapsă orientată spre maximum, în dosarul Colectiv, în care este acuzat de abuz în serviciu, a declarat,  în faţa instanţei, că se consideră nevinovat.

„În educaţia pe care am primit-o am învăţat să spun adevărul, să nu mint şi să recunosc unde am greşit. Am spus adevărul şi nu am ce să recunosc pentru că în situaţia de faţă nu am greşit cu nimic. Dacă în seara aceea în club erau şi copiii mei, la fel v-aş fi spus, că nu am greşit. Dacă cineva mă consideră vinovat, să îi considere şi pe cei peste 3000 de primari care au semnat la fel ca mine”, a spus fostul primar al Sectorului 4.

 

SPOVEDANIA lui Cristian Popescu Piedone si  JURĂMÂNTUL in Joia Mare

 

De o bună bucată de vreme Cristian Popescu Piedone s-a retras într-o zonă mai puțin publică. Asta nu înseamnă că nu este activ... ci dimpotrivă. În joia Mare însă ceva s-a revoltat în el... și revolta a fost atât de mare încât au dus la o Spovedanie publică urmată de un Jurământ.

Anunță public pe facebook  că e sătul de știrile negre date peste tot la televizor și ca atare azi în Joia Mare NU va deschide televizorul. A urmat o lungă Spovedanie:

Spovedania mea pentru oameni in fata lui Dumnezeu: M-am saturat si de televizor! Numai stiri negre, circul facut de Vela pe seama Sfintei Lumini, somaj, someri, afaceri inchise, afaceri in coma, oameni tristi, arafat, cifrele COVID-ului si reclame despre pastile diverse si remedii chimice pentru stres. Parca-i mai rau ca ieri.

Astazi nu deschid televizorul! Si nici radioul!

Anul trecut, in Joia Mare, am inrosit oua si-am facut putina paine pentru biserica, laolalta cu sotia.

Anul acesta inrosim doar oua. Atat.

Astazi, cand tac clopotele in biserici si se gatesc pentru noaptea cea mare, stau si-mi fac ordine in ganduri.

Astazi ma gandesc la Iuda! La toti Iuda care au muscat hulpavi din viata mea! La toti Iuda care mi-au inlacrimat familia si m-au azvarlit in tribunale!

Astazi ma gandesc la oamenii falsi care m-au aruncat ca pe o carpa in piata mare si-au dat cu pietre in mine!

Au trecut calendarele si peste mine si peste voi! Nu le pot intoarce... Nici eu, nici voi, nici Dumnezeu! Nimeni nu poate! La fel cum nimeni nu poate sterge vreodata amintirea acelei nopti reci si blestemate de octombrie.

Da... N-am cum sa uit vreodata ce a fost in clubul Colectiv! N-am cum sa uit! N-am cum sa uit nenorocirea! Nu sunt de piatra!

Dar nici nu-i pot uita vreodata pe acei Iuda care, pentru linistea partidului, pentru rangul, blazonul si protectia lor, m-au scos vinovat in fata parintilor indoliati, in fata fratilor indoliati, in fata prietenilor indoliati si in fata lumii intregi!

Da... Cristian Victor Popescu Piedone a fost gasit vinovat, atunci, pentru ca era un primar popular. El a fost invinovatit si nu cei care au facut legea nenorocita care-i permitea unui investitor sa declare pe propria raspundere ca isi asuma ceea ce face si... ca-si face corect afacerea!

Drama de la clubul Colectiv va ramane crima sistemului legislativ al Romaniei!

Legile subtiri, confuze si intortocheate au cauzat drama!

Oricare dintre cei peste trei mii de primari ai Romaniei ar fi patit ca mine, daca clubul acela nenorocit era in localitatea lor.

S-a intamplat in ograda mea! M-au luat, mi-au cantarit viata in doi peri si m-au tarat prin tribunale cum au vrut si cand au vrut.

Va rog sa ma scuzati ca vorbesc despre Colectiv, in Joia Mare, dar trebuie!

Da, am plans de multe ori! Si copiii mei au plans! Si sotia mea a plans! Si rudele au plans! Si multi amici si prieteni au suferit cu mine si pentru mine...

Draga stat de drept: e oare corect sa potolesti setea de sange a unora din strada mare, cu sangele meu?

Draga stat bazat pe justitie si integritate: m-ai asezat in fata plutonului de executie din tribunal si ai tras!

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:26
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă