Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: SUSPENDAREA ANGAJĂRILOR LA STAT AFECTEAZĂ SPITALELE

Gabriela M Bogdan, 2 septembrie 2022, Ora 10:46

  • print
  • |
suspendarea-angajarilor-la-stat-afecteaza-spitalele-51028-1.jpg BREAKING NEWS

La Institutul Marius Nasta a fost înregistrat un șir de demisii și chiar dacă la poarta spitalului sunt persoane care vor să se angajeze acest lucru nu e posibil.

Andreea Dinescu, asistentă: În primul rând pentru un venit mai mare și pentru copil, pentru o educație mai bună. Sunt asistentă medicală la „Marius Nasta”. Acolo unde o să plec sunt condiții mult mai bune.

Beatrice Mahler, manager Institutul „Marius Nasta”: Avem o mare problemă în zona de personal auxiliar și asistente medicale. Există un șir de demisii pe care le-am înregistrat de la momentul în care posturile au fost blocate. În acest moment avem două laboratoare în „Marius Nasta” unde nu mai avem îngrijitoare, pentru că toate și-au dat demisia, reușim să acoperim cu personal din alte zone, dar aceste persoane lucrează peste normativ.

 Infirmierele care își caută un loc de muncă în spital spun că primesc numai refuzuri.

 Infirmieră: Am o experiență de 4 ani și vreau să-mi schimb locul de muncă, să intru într-un spital. Mi s-a spus că sunt locurile blocate până la 1 ianuarie. Nu știu dacă o să mai încerc și la alt spital, pentru că e aceeași problemă peste tot.

Beatrice Mahler, manager Institutul „Marius Nasta”: E o mobilitate a personalului medical mult mai accentuată, și a personalului auxiliar. Nu am avut în anii trecuți o plecare din sistem atât de mare.

Angajările în instituțiile publice au fost blocate la 1 iulie, până la sfârșitul anului.


 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară