Stanga
Dreapta

Simonei Halep ratează al patrulea turneu important

Gabriela Mihai, 26 iulie 2021, Ora 11:59

  • print
  • |
simonei-halep-rateaza-al-patrulea-turneu-important-48859-1.jpg

 

Simona Halep, locul 9 WTA, nu figurează pe tabloul principal al Rogers Cup, turneu de categorie WTA 1.000, care în acest an are loc la Montreal.

Dacă nu va solicita un wild card, aceasta este a patra competiţie importantă pe care Halep o ratează din cauza accidentării suferite la gleznă, la 12 mai, la Roma, după Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

Simona Halep a câştigat Rogers Cup în 2016 şi 2018 şi a fost finalistă în 2015. Ultima ei prezenţă în Canada a fost în 2019, când a fost eliminată în sferturi. În 2020, competiţia nu s-a ţinut.

Nici americanca Serena Williams, acum pe locul 16 WTA, nu s-a înscris la turneul de la Montreal.

Nu vor lipsi însă jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 5 WTA, şi japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA. Pentru Osaka va fi a doua competiţie importantă la care participă după JO şi după ce s-a retras de la Roland Garros.

Dintre românce, doar Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, a fost acceptată pe tabloul principal la Montreal.

Programat între 9 şi 15 august, Rogers Cup este primul turneu important din seria care precede ultimul grand slam al anului, US Open.

Următoarea competiţie la care Halep ar putea participa este cea de la Cincinnati (16-22 august), tot de categorie WTA 1.000.

 

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:22
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă