Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Posibile restricţii de circulaţie pe unele șosele din cauza caniculei

Gabriela M Bogdan, 28 iulie 2021, Ora 11:17

  • print
  • |
posibile-restrictii-de-circulatie-pe-unele-osele-din-cauza-caniculei-48891-1.jpg BREAKING NEWS

 

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că ar putea fi impuse restricţii de circulaţie, ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de meteorologi.

Măsura va fi adoptată pentru protejarea şi conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, pentru prevenirea deformaţiilor majore ireversibile care pot apărea pe reţeaua rutieră, ca efect al desfăşurării traficului greu în condiţii de caniculă, potrivit unui comunicat al companiei.

Sunt vizate autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Potrivit legislației în vigoare, circulația acestora poate fi interzisă temporar pe autostrăzile şi drumurile naţionale din judeţele afectate de codul portocaliu de caniculă.

Excepție fac transportul de persoane; transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală; vehicule care participă la intervenţii în caz de forţă majoră; transporturi funerare; transporturi poştale; transporturi de echipamente de prim ajutor; transporturi pentru distribuire de carburanţi; transporturi de mărfuri sub temperatura controlată; transporturi pentru tractări vehicule avariate; transporturi pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate; transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării; transporturi apă îmbuteliată; transporturi produse provenite din exploatări agricole; transporturi militare implicate în exerciţii multinaţionale.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:45
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară