Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: UN STUDENT AL ŞCOLII DE MARINĂ DIN CONSTANŢA ESTE CĂUTAT DE SCAFANDRII ÎN DUNĂRE

Gabriela Mihai, 19 iulie 2021, Ora 12:08

  • print
  • |
un-student-al-scolii-de-marina-din-constanta-este-cautat-de-scafandrii-in-dunare-48765-1.jpg BREAKING NEWS

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, student al Şcolii de Marină Babadag, din Constanța a fost înghițit de apele Dunării. Se pare că tânărul, care nu știa să înoate, a intrat în apă cu un colac și nu a mai ieșit.

Alarma a fost dată seara trecută, atunci când pompierii au fost chemaţi să intervină în localitatea Gura Văii din judeţul Mehedinţi, pentru a căuta o persoană dispărută în Dunăre. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, student al Școlii de Marină Babadag, din Constanța.  

Pentru că nu știa să înoate băiatul a intrat în apă cu un colac, însă a fost luat de curenții puternici și înghițit de ape. Scafandrii au demarat căutările încă de seara trecut, însă trupul tânărului este momentan de negăsit.

 

„Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină în localitatea Gura Văii pentru căutarea unei persoane dispărute în fluviul Dunărea. La locul intervenției au fost mobilizate echipaje de căutare-salvare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, dar și un echipaj al Poliției de Frontieră. Forțele de intervenție au efectuat căutări atât la luciul apei, cât și în mediul subacvatic. Tânărul, în vârstă de circa 21 de ani, dispărut în fluviul Dunărea, nu a fost găsit”, a anunţat ISU Mehedinți.

 

EDITORIAL

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:00
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă