Stanga
Dreapta

Marian Vanghelie mai sarac cu 80.000 de euro

Marian Vasile, 2 iulie 2021, Ora 14:05

  • print
  • |
marian-vanghelie-mai-sarac-cu-80-000-de-euro-48648-1.jpeg

Liderul Pro România, Victor Ponta, a câștigat procesul împotriva fostului primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, cel care l-a acuzat, la Antena 3, că ar fi luat mită în perioada cât a fost premier. Vanghelie trebuie să îi plătească lui Victor Ponta despăgubiri de 80.000 de euro, dar Ponta a anunțat că acești bani vor fi donați către asociațiile care se ocupă de copiii abandonați.

”Ma bucur ca in Romania inca se poate face dreptate - si ca sunt judecatori care, aplicand legea, nu se tem sa ii puna la punct pe cei care cred ca tupeul, banii si agresivitatea rezolva totul in tara noastra! Anunt oficial ca voi executa aceasta sentinta prin toate mijlocele legale. Si ca voi dona toti banii astfel obtinuti 80.000 de Euro de la Marian Vanghelie catre asociatiile si fundatiile care se ocupa de copiii abandonati ! Va fi prima data cand banii lui Vanghelie vor ajunge la cineva care chiar are nevoie si merita!”, scrie Victor Ponta.

 

EDITORIAL

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:32
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă