Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Orasul Bragadiru are primar. Gabriel Lupulescu a depus jurământul

Gabriela Mihai, 20 iulie 2021, Ora 19:09

  • print
  • |
orasul-bragadiru-are-primar-gabriel-lupulescu-a-depus-juramantul-48793-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Liberalul Gabriel Lupulescu a depus, la 20 iulie 2021, jurământul de învestire în funcția de primar al orașului Bragadiru în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local care s-a desfășurat la Casa de Cultură din localitate.

La eveniment au fost prezenți prefectul și subprefectul de Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, respectiv Andrei Scutelnicu, consilieri județeni și locali, inspectorul școlar general al IȘJ Ilfov Adriana Stoica, prim-vicepreședintele PNL Ilfov Irinel Scrioșteanu (secretar de Stat în Ministerul Transporturilor), iar ca oaspete de onoare primarul comunei Zîmbreni, raionul Ialoveni, din Republica Moldova, Daniel Tonu.

Imediat după jurământ, primarul Gabriel Lupulescu a spus că a venit la primărie să facă treabă și a precizat că această promisiune se va vedea după fiecare an de mandat.

La 27 iunie curent, Lupulescu a câștigat detașat alegerile locale parțiale, obținând 4.132 de voturi (adică (48.28% din voturile exprimate).

 

EDITORIAL

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:16
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă