Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: EROARE MEDICALĂ GRAVĂ. CUM AU ÎNCURCAT PACIENȚII ȘI CE LE-AU FĂCUT

Gabriela Mihai, 15 iulie 2021, Ora 11:36

  • print
  • |
eroare-medicala-grava-cum-au-incurcat-pacien-ii-i-ce-le-au-facut-48746-1.png BREAKING NEWS

Eroare medicală gravă într-un spital din Ohio. Doctorii au făcut un transplant de rinichi pacientului greșit.

Eroarea medicală a avut loc pe 2 iulie, la University Hospitals, însă abia luni, 12 iulie, reprezentanții spitalului au făcut public incidentul și și-au cerut scuze. Spitalul a deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs greșeala colosală.

În urma incidentului grav, doi angajați ai spitalului au fost suspendați până la finalizarea anchetei. Din fericire, persoana la care a ajuns rinichiul este compatibilă cu organul donat şi urmează o perioadă de recuperare în spital.

Pacientul la care trebuia să ajungă organul, și care se află în stare gravă, este în continuare pe lista de așteptare până va fi găsit un alt donator compatibil. Spitalul din Ohio a realizat 95 de transplanturi renale în 2021 şi 194, anul trecut. Este pentru prima oară când se întâmplă un astfel de incident grav.

 

 

 

EDITORIAL

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:15
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă