Stanga
Dreapta

ÎN CE CIRCUMSTANȚE VOR AVEA LOC JOCULE OLIMPICE

Gabriela Mihai, 16 iulie 2021, Ora 11:30

  • print
  • |
in-ce-circumstan-e-vor-avea-loc-jocule-olimpice-48760-1.jpg

Pare o glumă, dar nu este! Japonezii s-au gândit să aducă paturi din cartoane anul acesta în Satul Olimpi, pentru a evita relațiile sexule între sportivi.

După ce guvernul a declarat stare de urgență din cauza creșterii numărul de cazuri de persoane infectate, organizatorii au recurs la măsuri extreme pentru ține sub control pandemia.

Peste 18 mii de paturi au fost instalate în Satul Olimpic, iar acestea au fost confecționate dintr-un material special, carton mai precis.

Deși nedeclarat, motivul bănuit de toată lumea în alegerea acestui material este acela de a evita, pe cât posibil, relațiile sexuale între sportivi.

Paturile rezistă la cel mult 200 de kg și se strică la mișcări bruște și în forță, dezvăluie spaniolii de la Cadena Ser.

Există și un alt avantaj – paturile pot fi reciclate la finalul Jocurilor Olimpice.

 

Jocurile Olimpice de vară 2020 de la Tokyo se vor desfășura între 23 iulie și 8 august.

 

EDITORIAL

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:33
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă