Stanga
Dreapta

90 programe de formare profesională vor începe în luna decembrie 2022, la nivel naţional

Gabriela M Bogdan, 21 noiembrie 2022, Ora 12:36

  • print
  • |
90-programe-de-formare-profesionala-vor-incepe-in-luna-decembrie-2022-la-nivel-national-51271-1.jpg

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna decembrie 90 programe de formare profesională pentru un număr de 1.295 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, potrivit unui comunicat.

Cursurile vor fi organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: competenţe cheie – comunicare în limba româna – 99 persoane; femeie de serviciu – 84 persoane; operator introducere validare şi prelucrare date – 77 persoane; instalator instalaţii tehnico – sanitare şi de gaze – 56 persoane; ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie – 43 persoane; ajutor bucătar – 42 persoane; cofetar patiser – 42 persoane; competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere – 42 persoane; îngrijitor spaţii verzi – 42 persoane; inspector (referent) resurse umane – 42 persoane.

Judeţele în care, în luna decembrie 2022, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi sunt: Bucureşti (210 persoane), Braşov (98 persoane), Dâmboviţa (84 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:47
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară