Stanga
Dreapta

Apeluri la protest lipite pe sediul PNL Sector 2. „Priviți cum arată civilizația în ochii celor care nu au argumente politice”

Gabriela M Bogdan, 28 septembrie 2022, Ora 14:06

  • print
  • |
apeluri-la-protest-lipite-pe-sediul-pnl-sector-2-priviti-cum-arata-civilizatia-in-ochii-celor-care-nu-au-argumente-politice-51120-1.jpg

 Afișe care cheamă la un protest la Universitate au fost lipite pe ferestrele sediului PNL Sector 2. Partidul a anunțat că a depus plângere la poliție.

 „Priviți cum arată civilizația în ochii celor care nu au argumente politice! În dimineața zilei de 28.09.2022, sediul PNL Sector 2 a fost vandalizat. S-a depus plângere la poliție, iar vinovații vor fi găsiți”, se arată într-o postare pe Facebook a PNL Sector 2, însoțită de un scurt clip video.

 „Este absolut regretabil că asemenea acțiuni au loc într-o societate democratică, unde dreptul la opinie este neîngrădit, iar dialogul politic poate și trebuie să aibă loc în termeni civilizați. Vandalizarea sediului este un act infracțional, dar, mai presus de toate, constituie un gest de lașitate politică! Cei care au comandat acest act sunt oameni care nu au înțeles nimic din jocul politic”, se mai arată în postare.

 Afișe care anunță un protest pe 2 octombrie, la ora 14.00, la Universitate, au apărut în ultimele zile în mai multe locuri din București. Afișele nu sunt asumate de niciun partid sau organizație, dar AUR a anunțat că va organiza un protest în același loc, la aceeași oră.


 

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară