Stanga
Dreapta

Ce surprize ne rezervă vremea în apropierea Crăciunului

Gabriela M Bogdan, 20 noiembrie 2023, Ora 11:39

  • print
  • |
ce-surprize-ne-rezerva-vremea-in-apropierea-craciunului-51977-1.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Potrivit specialiștilor, temperaturile se vor situa peste cele normale în cea mai mare parte a ţării, săptămâna viitoare, dar şi în intervalul 11–18 decembrie.

În săptămâna 20.11.2023 – 27.11.2023, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice și centrale, dar mai ales în extremitatea de sud-vest a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea de vest a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 27.11.2023 – 04.12.2023, temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cât despre regimul pluviometric, acesta va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Pentru săptămâna 04.12.2023 – 11.12.2023, ANM estimează că temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toată țara.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023, în apropierea Crăciunului, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

 

FOTO: a1.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară