Stanga
Dreapta

Florin Salam, a ajuns la poliție

Gabriela M Bogdan, 8 februarie 2024, Ora 10:21

  • print
  • |
florin-salam-a-ajuns-la-politie-52089-1.jpg

Florin Salam a fost săltat joi dimineață de poliție pentru a fi audiat într-un dosar de înșelăciune.

Conform gazetadambovitei.ro, un bărbat din Târgoviște ar fi făcut plângerea în care îl acuză pe Salam că l-a înșelat cu 5500 de euro. Este vorba de bani pe care bărbatul i-ar fi dat cântărețului ca acesta să cânte o oră și jumătate la nunta lui. Deși nu au făcut un contract, târgovișteanul i-ar fi dat banii în mai multe tranșe.

Nu este prima oară când manelistul este acuzat de înșelăciune. Luna trecută, pe numele lui Florin Salam a fost deschis un alt dosar.

Doi miri din Sintești i-ar fi plătit manelistului suma de 18.000 de euro, doar că acesta nu s-a mai prezentat la eveniment, la locație deplasându-se doar formația acestuia. Prin urmare, presupușii păgubiți au mers direct la poliție, unde au depus o plângere împotriva acestuia.

Mai mult decât atât, în urma sesizării făcute, Florin Salam ar fi fost contactat de oamenii legii, pentru a fi chemat la audieri, însă acesta nu a răspuns și nu s-a prezentat nici măcar o dată în fața anchetatorilor.

FOTO: spynews.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară