Stanga
Dreapta

Klaus Iohannis: „Culoarele solidarității nu afectează agricultura din România!”

Gabriela M Bogdan, 1 februarie 2024, Ora 11:12

  • print
  • |
klaus-iohannis-culoarele-solidaritatii-nu-afecteaza-agricultura-din-romania-52073-1.jpg

Culoarele solidarității nu afectează agricultura din România, dă asigurări, de la Bruxelles, președintele României Klaus Iohannis.

„Am găsit câteva chestiuni, care pot fi rezolvate. Aceste chestiuni au fost discutate pur informal aseară. Azi, în Consiliu, o să primim informații. Nu cred că o să luăm o decizie.

Fermierii români au în esență aceleași probleme cu fermierii din Franța, ș. a. Nu e  nimic nou, însă de când a fost decis acest lucru au fost date derogări iar fermierii simt acest lucru.

Culoarele solidarității nu afectează agricultura din România. Nu a fost afectată piața românească de produsele care doar tranzitează România. E o problemă rezolvată”, a spus Klaus Iohannis.

Precizările apar în contextul în care protestele fermierilor se extind în Europa.

 FOTO: digi24.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară