Stanga
Dreapta

Liderii locali ai PSD și PNL aruncă Partida Romilor în brațele AUR

Gabriela M Bogdan, 19 februarie 2024, Ora 10:14

  • print
  • |
liderii-locali-ai-psd-i-pnl-arunca-partida-romilor-in-bratele-aur-52096-1.jpg

Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, este foc și pară pe liderii locali ai PSD și PNL din 21 de județe ale țării, după ce negocierile politice pentru a candida împreună la alegerile locale și europarlamentare au eșuat. În ultimele luni, liderul romilor din România a fost în toate județele țării, pentru a negocia parteneriate pentru alegerile din acest an.

“Dacă suntem împreună la guvernare, am considerat că e de bun augur să continuăm această colaborare cu PSD și cu PNL, și să candidăm împreună, pe liste comune, la alegerile locale și europarlamentare. În județele din jumătate de țară ne-am înțeles, în județele din cealaltă jumătate, nu. Atrag atenția liderilor PSD și PNL din București, Ilfov, Alba, Brașov, Hunedoara, Caraș Severin, Argeș, Timișoara, Sălaj, Bistrița Năsăud, Cluj, Neamț, Maramureș, Botoșani, Suceava, Constanța, Tulcea, Prahova, Dâmbovița, Vâlcea și Mehedinți, cu care nu ne-am înțeles, că nu vor mai putea obține anul acesta voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr. O să merg personal în aceste comunități în campania electorală, ca să le spun romilor să nu-i voteze pe acești politicieni de la PSD și PNL”, a declarat Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor „Pro-Europa” – APRPE.

Liderul romilor din România precizează că relația Partidei Romilor cu liderii de la centru ai PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, este una foarte bună.

“Probleme sunt doar în teritoriu, și doar cu anumiți lideri, care se comportă ca niște baroni locali. Atrag atenția acestor baroni locali că nu vor face altceva decât să oblige Partida Romilor să candideze pe liste proprii sau să ne arunce în brațele AUR. Am văzut că foarte mulți urmași ai Brătienilor, lideri locali ai PNL, nu mai consideră AUR un partid extremist, ci o organizație cu care să se alieze în alegeri. Dacă așa stau lucrurile, atrag atenția acestor lideri locali că Partida Romilor își va schimba strategia politică și acești baroni locali vor pierde alegerile de anul acesta”, a precizat Nicolae Păun, președintele APRPE.

Liderul romilor din România atrage atenția liderilor locali ai PSD și PNL, care se comportă ca niște baroni locali, că Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” nu e roata lor de rezervă.

 

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară