Stanga
Dreapta

Marcel Ciolacu anunță Revoluție în România: „Vin peste voi!”

Gabriela M Bogdan, 14 noiembrie 2023, Ora 10:30

  • print
  • |
marcel-ciolacu-anunta-revolutie-in-romania-vin-peste-voi-51964-1.jpg

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, imediat după ședința coaliției de guvernare, că va depune, împreună cu Nicolae Ciucă, un proiect de lege pentru combaterea evaziunii fiscale din România. În urmă cu câteva zile, Ciolacu avea un mesaj dur pentru evazioniști și îi amenința spunându-le că ”vin peste voi!”.

Am decis ca, împreună cu domnul președinte Ciucă, să depunem cât mai repede un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale și creșterea încasărilor la buget. Îi asigur pe pensionari că ne vom ține de cuvânt! Pensiile vor fi indexate, iar inechitățile eliminate prin recalculare!”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a declanșat războiul cu evaziunea

Marcel Ciolacu a spus în mai multe rânduri că unul dintre obiectivele mandatului său este să reducă evaziunea fiscală din România. Inițial, a încercat cu proiectul de eliminare a cash-ului, dar la care s-a renunțat din cauza problemelor tehnice de aplicare.

Totuși, Ciolacu nu renunță și vine cu un alt proiect de reducere a evaziunii și o amenințare directă pentru evazioniști.

”Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.

Am însă un mesaj pentru evazioniștii care au profitat de această discuție din spațiul public: voi veni peste voi! Voi veni și vă voi scoate din vămi, vă voi scoate din birourile instituțiilor statului, vă voi scoate de peste tot! Așa cum am început războiul cu cei care distrug viețile oamenilor cu păcănelele, nici voi nu veți scăpa!”, a transmis Marcel Ciolacu.

 

 

FOTO:  digisport.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:20
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară