Stanga
Dreapta

Marius Manole, mesaj dur de 1 Decembrie: “România e un neam(ţ)!”

Gabriela Mihai, 2 decembrie 2021, Ora 11:12

  • print
  • |
marius-manole-mesaj-dur-de-1-decembrie-romania-e-un-neam-t-49784-1.jpg

 

Marius Manole, actorul care a înapoiat decorația primită de la președintele Klaus Iohannis, a transmis un mesaj atipic în ziua în care România sărbătorește 103 ani de la Marea Unire.

Marius Manole a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că nu are niciun sentiment de Ziua Națională a României.

E 1 Decembrie. N-am niciun sentiment”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a lăsat un comentariu: “Poate pentru ca inca nu ai fost la paradă?

“Romania e un neam(ț)”, a mai scris Marius Manole pe pagina sa.

Marius Manole a renunțat la decorația primită de la Klaus Iohannis

Reamintim că Marius a renunţat la decorația primită de la Klaus Iohannis în octombrie 2016. Actorul a mers la Palatul Cotroceni şi a lăsat portarului ordinul “Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – “Arta spectacolului”.

Acum ceva ani, în 2016, am primit un ordin de cavaler pentru artele spectacolului de la domnul preşedinte Iohannis pe care l-am admirat, l-am votat, pentru care am ieşit în stradă. În ultima perioadă, domnul Iohannis nu mai e domnul Iohannis. E altcineva în locul lui, drept pentru care acel ordin de cavaler nu mă măi reprezintă şi mi-e şi ruşine că l-am primit de la dumnealui. Dat fiind faptul că acum se pregăteşte o coaliţie, ceva mai rău nu există pentru România şi pe care domnul preşedinte a girat-o, eu mă duc la Cotroceni să-i dau înapoi acel ordin de cavaler, că mi-e ruşine. Nu înţeleg de ce ar trebui să-l mai am acasă. Mâine, la ora 10, (duminică), domnul Iohannis dacă sunteţi la Cotroceni, vă înmânez medalia. Luaţi-o! Faceţi ce vreţi cu ea. Mie îmi e ruşine că o am acasă! Le-o dau portarilor. Bănuiesc că nu o vină domnul Iohannis să o ia. Dacă vrea să vină, eu îl aştept”, declara, în urmă cu mai multe săptămâni, Marius Manole.

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:48
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă