Stanga
Dreapta

Piedone: „Am lunetiștii pe casă!”

Gabriela M Bogdan, 18 martie 2024, Ora 10:50

  • print
  • |
piedone-am-luneti-tii-pe-casa-52121-1.jpg

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, susține că a fost presat să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei și i s-a spus că așa va fi mai bine pentru familia lui. De asemenea, Piedone a spus că are lunetiști pe casă, iar presiunile vin din toate direcțiile.

"Până în ultima clipă. Până la lansarea mea oficială mi-au spus să mă retrag din cursă, că e mai bine pentru mine. E mai bine pentru familie.

Să știți că nu mă victimizez și n-am nevoie să vă spun astăzi lucrurile, dar lucrurile s-au întâmplat.Trăim în România! Şi nu numai telefoane, ci mesageri de la porumbei călători până la "știi, am auzit, se zice". Pe mine nu mă interesează. Sunt exponentul nedreptății în România. Și nu mă victimizez că am stat un an și o lună în pușcărie degeaba pentru că a trebuit să fiu acarul Păun, să fie aruncat un nume pe scări la momentul "vreau guvernul meu".

Piedone: Am lunetiștii pe casă

La fel, astăzi, se vrea "candidatul meu". Vă las pe dvs. să decideți și așa am mai multe probleme. Am lunetiștii pe casă. Contoarul se duce spre finiş.

Dacă mai era încă un mandat, atunci când mi s-a dat 8 ani și șase luni doar ca să zică, s-a rezolvat problema Colectiv. Și iată că și le mulțumesc încă o dată pe această cale, o justiție reală din România a constatat că fapta nu există. Și eu am spus-o de la început, pentru că am tăria și caracterul acolo unde am greșit, să recunosc greșeala și să nu mă gândesc la alta", a mai spus Cristian Popescu Piedone.

FOTO: fanatik.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:47
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară