Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Piedone închide toate școlile din Sectorul 5

Gabriela M Bogdan, 22 martie 2024, Ora 10:26

  • print
  • |
piedone-inchide-toate-colile-din-sectorul-5-52126-1.jpg BREAKING NEWS

Este alertă de ploșnițe în București, motiv pentru care toate școlile din Sectorul 5 vor fi închise luni, 25 martie. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat aparatului de specialitate din cadrul primăriei, demararea tuturor demersurilor necesare pentru suspendarea cursurilor în instituțiile de învățământ din sector în data de 25 martie 2024, pentru dezinsecție în şcoli şi în perimetrul acestora, începând de vineri, 22 martie, după finalizarea orelor de curs.

Edilul a stabilit de comun acord, cu ministrul Educației, Ligia Deca, ca şcolile să fie închise, având în vedere sesizările venite din partea părinților.

Măsura vine în urma cazurilor izolate de existență a ploşnițelor în Şcoala Gimnazială I.C. Brătianu şi Şcoala Gimnazială Petrache Poenaru, pentru asigurarea protecției sănătății copiilor şi a cadrelor didactice.

În acest sens, Direcția de Învățământ din cadrul Primăriei Sectorului 5 a transmis o solicitare către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pentru dispunerea măsurilor legale ce se impun.

„Sănătatea copiilor şi a profesorilor este prioritară în acest moment, motiv pentru care am solicitat suspendarea cursurilor în şcolile din Sectorul 5. Elevii şi cadrele didactice vor sta acasă luni, 25 martie, pentru a se putea face dezinsecție ca la carte. Nu putem risca, nu vrem ca situațiile întâlnite în cele două şcoli să se multiplice. Îi asigur pe copii, profesori şi părinți de toată implicarea mea în acest caz! Vom verifica şi cauza apariției ploşnițelor în şcolile I.C. Brătianu şi Petrache Poenaru!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

FOTO: facebook.com

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară