Stanga
Dreapta

Romi manipulați de un parlamentar că “statul le va lua copiii și-i va plasa în cupluri homosexuale”

Gabriela M Bogdan, 24 mai 2023, Ora 11:13

  • print
  • |
romi-manipulati-de-un-parlamentar-ca-statul-le-va-lua-copiii-i-i-va-plasa-in-cupluri-homosexuale-51697-1.jpg

Deputatul Cătălin Manea a declarat, luni, că un parlamentar, căruia nu i-a spus numele, „îşi permite să-i manipuleze în mod conştient” pe romii din cele mai sărace comunităţi din toată ţara, „minţindu-i” că statul şi autorităţile locale le vor lua organele, le vor lua copiii şi îi vor plasa către cupluri de homosexuali.

„Stimaţi colegi deputaţi, sunt nevoit să intervin în această şedinţă de plen a Camerei Deputaţilor pentru a vă aduce la cunoştinţă tuturor un fenomen social fără precedent care se petrece în marea majoritate a comunităţilor de romi din România. Concret, un coleg deputat, care nu merită nici măcar să îi pronunţ numele, şi nu este singurul îşi permite să-i manipuleze în mod conştient pe romii din cele mai sărace comunităţi din toată ţara, minţindu-i cum că statul şi autorităţile locale le vor lua organele, le vor lua copiii şi îi vor plasa către cupluri de homosexuali. Ruşine să îţi fie, stimate coleg, pentru toate bazaconiile pe care le propagi în spaţiul public”, a transmis Manea.

El a adăugat că parlamentarii care fac aceste lucruri sunt „cinici, otrăvitori şi ipocriţi”.

„Ieşiti la această tribună şi spuneţi-le romilor din România, pe care nici măcar nu-i suportaţi, unii dintre voi nu-i suportaţi, când auziţi rom sau ţigani vi se ridică părul în cap, nu îi suportaţi, spuneţi-le că nu aţi făcut nimic pentru ei şi că ori de câte ori eu, în calitate de deputat al minorităţii rome, am iniţiat o propunere legislativă pentru copiii lor, pentru îmbunătăţirea situaţiei din comunităţile de romi, voi aţi votat împotrivă. Propunerile au fost susţinute de către toţi ceilalţi colegi cărora le mulţumesc, dar niciodată de voi. Şi, cu toate astea, aveţi curajul să intraţi şi să dezinformaţi mii şi zeci de mii de oameni din această ţară. Închei prin a face un apel şi către dumneavoastră, stimaţi colegi parlamentari, să mergeţi în judeţele din rândul cărora aţi fost aleşi, să luaţi legătura cu autorităţile locale, să luaţi legătura cu reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Copilului să iasă public şi să dezmintă toate bazaconiile pe care le propagă nişte ipocriţi care, în opinia mea, nu au ce căuta în acest Parlament”, a completat deputatul minorităţilor.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară