Stanga
Dreapta

Târgurile de Crăciun din țară și-au anunțat programul. Iată când începe în București

Gabriela M Bogdan, 16 noiembrie 2023, Ora 10:37

  • print
  • |
targurile-de-craciun-din-tara-i-au-anuntat-programul-iata-cand-incepe-in-bucure-ti-51970-1.jpg

În această iarnă, în București se va organiza a XVI-a ediție a Târgului de Crăciun. Și de această dată bucureștenii se vor bucura de un adevărat spectacol în preajma sărbătorilor, iar organizatorii anunță surprize mari. Târgul de Crăciun din București se va deschide în data de 30 noiembrie, iar vreme de o lună oamenii se vor putea bucura de toate atracțiile evenimentului. 

Nu mai este mult până la sărbătorile de iarnă, așa că pregătirile deja au început. În acest context, Primăria Capitalei a venit cu un anunț important. Și în acest an bucureștenii se vor bucura de Târgul de Crăciun, organizat în Piața Constituției. Acesta o să își deschidă porțile în data de 30 noiembrie, iar elementul central se anunță celebrul brad împodobit, care măsoară o înălțime de 30 de metri. Care sunt atracțiile și programul Târgului de Crăciun din Capitală?

 

Târgul de Crăciun București 2023

Așa cum spuneam, în acest an, Târgul de Crăciun din Capitală o să fie organizat în Piața Constituției, iar intrarea o să fie liberă. Evenimentul debutează în data de 30 noiembrie și își închide porțile în data de 26 decembrie. În acest interval, Târgul de Crăciun București va fi deschis zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00 – 22:00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 și 22:00. De menționat este și faptul că de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, târgul se deschide de la ora 10:00, iar în Zilele de Crăciun: în 25 decembrie, de la ora 12:00, iar în 26 decembrie, de la 10:00.

Și în acest an, cei care vor vizita Târgul de Crăciun nu se vor plictisi. Cele peste 130 de căsuțe de Crăciun vor găzdui meșteșugari din toate zonele ţării, care îşi vor prezenta arta şi tradiţiile și care oferă vizitatorilor variante bune în ceea ce privește alegerea cadourilor pentru apropiați. De asemenea, în aer va pluti mirosul îmbietor al preparatelor tradiționale, din care vizitatori se pot înfrupta în voie.

Cei care se gândesc să viziteze Târgul de Crăciun trebuie să mai știe și că atmosfera o să fie animată de numeroși artiști. Mai exact, vor exista două zone dedicate muzicii: zona tradiţională unde publicul poate asculta colinde româneşti, coruri şi grupuri de copii, dar și ansambluri folclorice, iar cea de-a doua zonă o să fie animată de mixurile DJ-ului pe ritmurile internaţionale ale celebrelor melodii specifice sărbătorilor.

De asemenea, deschiderea oficială – 30 noiembrie, Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, Sfântul Nicolae, Ajunul şi cele două zile de Crăciun, dar şi weekend-urile, o să fie acompaniate de concerte susținute de artiști de renume din țară.

Pe lângă impunătorul brad de Crăciun, Târgul mai readuce și alte două atracții, deja consacrate. Mai exact, cei mici se vor bucura și în acest an de celebra Casa lui Moş Crăciun, iar din data de 15 decembrie îl vor putea întâlni și pe Moșu. Iar pentru cei mari și puțin mai curajoși roata panoramică este prezentă și în acest an, gata să ofere o privire de ansamblu magiei de Crăciun.

 

FOTO:  romaniatv.net

 

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară