Stanga
Dreapta

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în Vrancea

Gabriela Mihai, 17 ianuarie 2022, Ora 11:54

  • print
  • |
un-cutremur-cu-magnitudinea-4-4-s-a-produs-in-vrancea-49997-1.jpg

 

Magnitudinea cutremurului produs duminică, la ora 15:43, în Vrancea, a fost revizuită, de la 4,5 la 4,4, potrivit datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 s-a produs duminică, la ora locală 15:43, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea, potrivit informațiilor publicate de Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc duminică, la ora 15:43:12, în zona seismică Vrancea , la adâncimea de 145 kilometri.

Cutremurul s-a produs la 63km E de Brașov, 94km SV de Bacău, 98km N de Ploiești, 134km V de Galați, 137km NV de Brăila, 153km N de București, 159km NE de Pitești, 174km E de Sibiu, 178km SV de Iași și 218km N de Ruse.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF) a îndemnat populația să își păstreze calmul. „În urmă cu puțin timp s-a produs un cutremur. Păstrați-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului. În acest moment efectuăm recunoașteri în teren pentru a identifica posibile pagube”, a transmis ISUBIF.

Sâmbătă, în zona seismică Vrancea s-au produs trei cutremure, două în judeţul Buzău cu magnitudini de 3,7, respectiv 3,3, și unul în județul Vrancea, de 3,5 pe Richter.

De la începutul acestui an, în România s-au mai produs 19 cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2 și 4 pe Richter.

Cel mai important seism din anul precedent a fost înregistrat pe data de 26 mai şi a avut o magnitudine de 4,7. Mișcarea tectonică a fost resimțită și la București.

 

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:57
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară