Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Unul dintre legendarii interlopi ai României, Costel Corduneanu a decedat

Gabriela M Bogdan, 15 aprilie 2024, Ora 14:05

  • print
  • |
unul-dintre-legendarii-interlopi-ai-romaniei-costel-corduneanu-a-decedat-52171-1.jpg BREAKING NEWS

Este zi de doliu într-o cunoscută familie de interlopi. Costel Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iaşi şi şeful clanului Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață. Bărbatul și-a dat ultima suflare în această dimineață.

Costel Corduneanu, temutul interlop, a murit. Acesta se confrunta de multă vreme cu unele probleme de sănătate, care acum i-au adus sfârșitul. Liderul clanului Corduneanu din Iași se afla internat de mai multe săptămâni într-un spital din Târgul Mureş, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la cord.

Costel Corduneanu a murit

Astăzi, 15 aprilie, Costel Corduneanu s-a stins din viață. Anunțul trist al decesului a fost făcut public de către unii membrii ai familiei, care au transmis mai multe mesaje de condoleanțe în mediul online. Decesul liderului de clan a venit pe fondul unor probleme de sănătate ce îl măcinau de ceva timp.

Chiar la începutul lunii martie a acestui an, Costel Corduneanu a fost la doar un pas de moarte, însă o intervenție chirurgicală de ultimă oră l-a readus pe linia de plutire. La acel moment, bărbatul ar fi suferit o operație grea pe inimă, la finalul căreia chirurgul ar fi afirmat că interlopul și-ar fi putut da ultima suflare în cazul în care nu ar fi intervenit.

Mai mult, imediat după operația de la începutul lunii martie, Costel Corduneanu a suferit o hemoragie internă. Atunci, din nou, ar fi fost salvat în ultima clipă de medici. Însă, deși starea acestuia părea destul de gravă încă de la acea vreme, soția interlopului dădea asigurări că stare lui este una bună și că în curând o să își revină.

„Costel nu este așa de grav, e adevărat, nu vă mint, a fost operat, dar totul decurge bine, este normal. Se recuperează încet, încet, e o operație de inimă, până la urmă. Toată lumea știe că era propus spre transplant de inimă, era pe listă de doi ani.

Acum a ajuns în punctul în care trebuia să facă operația. Dar în niciun caz nu se zbate între viață și moarte. Costel nu se agață de niciun fir de ață, este bine, este stabil, a trecut prin operația respectivă cu bine, se recuperează, că nu-i operație de apendicită, totuși”, spunea Grațiela, la scurt timp după ce soțul ei, Costel Corduneanu, fusese operat.

De menționat este și faptul că liderul clanului Corduneanu se afla pe lista de așteptare pentru un transplant de inimă de aproximativ 10 ani.

Costel Corduneanu, un luptător de renume

Înainte de a se concentra pe activitatea din lumea interlopă, Costel Corduneanu a avut o carieră remarcabilă în sport. Acesta a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iaşi. Interlopul a fost campion mondial la cadeţi, vicecampion european şi participant din partea României la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Barcelona, în 1992, unde a obţinut locul 9 şi la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14.

De asemenea, Costel Corduneanu a fost subofițer în cadrul cluburilor Steaua și Dinamo Brașov, înainte să intre în lumea interlopă și să devină unul dintre cei mai periculoși lideri de clan din România.

 

FOTO:  gandul.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară