Stanga
Dreapta

Totul Verde O nouă arteziană a fost amenajată pe strada Cuțitul de Argint

Bogdan Ionescu, 24 septembrie 2022, Ora 11:06

  • print
  • |
totul-verde-o-noua-arteziana-a-fost-amenajata-pe-strada-cutitul-de-argint-51095-1.jpg

Fântâna arteziană este obiectul-vedetă dintr-o grădină sau dintr-o intersecție, indiferent de mărimea acesteia. Un astfel de obiect decorativ elimină stresul, purifică aerul și nu favorizează apa­riția larvelor de țânțari sau a algelor urât mirositoare. fiind preferată în același timp și ca obiect decorativ.

O astfel de fântână a apărut la intrarea pe strada Cuțitul de Argint, dinspre calea Șerban Vodă, din sectorul 4. Lucrătorii Totul Verde. au lucrat necontenit la instalarea ei și au dat-o în funcțiune într-un timp record.

La baza ei a fost amenajată o zonă verde, care, în contrast cu luciul albastru al apei, dă o plăcută senza­ție de relaxare la privitul acestui tablou! Sen­za­ția este amplificată seara, o dată cu pornirea instalației electrice. O zonă ce mai degrabă era una anostă a devenit acum una plăcută și li­niș­tită.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară