Stanga
Dreapta

Alianţa Prietenii Perverşi S-a rupt lanțul de iubire dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase. Codrin Ștefănescu, “prieten” cu Liviu Dragnea, l-ar fi lucrat pe la spate

Claudiu Constantin, 31 decembrie 2021, Ora 10:07

  • print
  • |
alianta-prietenii-perversi-s-a-rupt-lantul-de-iubire-dintre-liviu-dragnea-i-irina-tanase-codrin-tefanescu-prieten-cu-liviu-dragnea-l-ar-fi-lucrat-pe-la-spate-49926-1.jpg

 

Vadim Tudor :  „Trântorul cu figură ca de ceară, Codrin Ştefănescu  nu este altceva decât un microcefal și un escroc”

 

Irina Tănase și Liviu Dragnea păreau un cuplu solid și fericit, iar logodnica fostului lider al social democraților ar fi suferit cumplit în anii în care iubitul ei a fost reținut în spatele gratiilor. Însă, în ultima vreme, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit când Codrin Ştefănescu a intrat în viaţa personală a cuplului .

Motivul pentru care  ar fi părăsit-o pe Irina Tănase ar fi o poveste de dragoste  a  blondinei. Asta nu este tot. Se zvonește faptul că logodnica lui Dragnea ar fi avut o relație clandestină cu un fost partener de-al său. Codrin Ștefănescu,  ar fi implicat în toată această poveste încurcată.

 „Este unul dintre apropiații lui Dragnea, dar mulți îl suspectează că a făcut el niște manevre, a băgat niște fitile în tot scandalul ăsta mocnit.”, au declarat surse apropiate cuplului.

 

Codrin Ştefănescu este cel care a băgat fitile în relaţia dintre Dragnea şi Irina Tanase: ”Este unul dintre apropiaţii lui Dragnea, dar mulţi îl suspectează că a făcut el nişte manevre, a băgat nişte fitile în tot scandalul ăsta mocnit”.

Fostul lider PSD ar fi părăsit-o pe femeia alături de care dorea să-și petreacă restul zilelor. Politicianul și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat din apartamentul pe care i l-a cumpărat.

 Despărțirea

Irina Tănase nu acceptă că a fost părăsită de Moş în pragul sărbătorilor 

Contactată de jurnaliști pentru a lămuri situația și a afla adevărul despre presupusa despărțire dintre ea și Liviu Dragnea, Irina Tănase a negat toate zvonurile potrivit cărora blondina și fostul lider PSD nu mai formează un cuplu.

 

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău.”, a declarat Irina Tănase pentru sursa citată.

Deși a negat vehement faptul că s-ar fi separat de Liviu Dragnea, la scurt timp după declarațiile acordate anterior, Irina Tănase și-a dezactivat sau șters contul de Instagram, întrucât acesta nu mai este vizibil.

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:27
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă