Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Amplă acţiune de ecologizare în oraşul Măgurele

Claudia Ioana, 13 aprilie 2024, Ora 13:20

  • print
  • |
ampla-actiune-de-ecologizare-in-orasul-magurele-52168-1.jpg BREAKING NEWS

Sute de voluntari prezenți la curățenia de primăvară

Primarul Narcis Constantin a organizat  o amplă acțiune de ecologizare în orașul Măgurele.

 

Sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 10.00, în parcarea din fața Primăriei Măgurele, sa dat startul  primei acțiuni de ecologizare din acest an, din localitate.

Toți cei care își doresc un mediu mai sănătos și un oraș mai curat au fost așteptați să participe timp de câteva ore la curățenia orașului. Spre marea bucurie a primarului Narcis Constantin și a organizatorilor, voluntarii nu s-au lăsat așteptați, semn că mobilizarea făcută de edil prin intermediul paginii de Facebook a avut ecouri pozitive.

Cu mic, cu mare, adulți și copii au venit la campanie, și au început să strângă deșeuri, toată lumea având la dispoziție saci de gunoi, mănuşi de protecție și apă plată, din partea primăriei.

”Sunt plăcut impresionat că cetatenii orasului Măgurele au văzut pe Facebook mesajul meu și au venit la ecologizare. De fapt este un test, zic eu, pentru noile generații, care vin și care într-adevăr se implică în protecția mediului și promovează lucrul acesta”, ne-a declarat primarul Narcis Constantin.

La eveniment a participat si Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma alături de locuitorii orașului, angajați din administrație și copii însoțiți de cadre didactice. ”Îi îndemn pe toți, să stea cât mai mult în natură, dar să nu arunce gunoaie”, a atras atenția Narcis Constantin.

”Cei mai harnici voluntari au fost, bineînțeles, cei mai mici și mai tineri dintre noi. Implicarea copiilor și tinerilor într-un număr atât de mare m-a bucurat enorm. Au demonstrat grijă și dragoste față de natură și de mediul înconjurător și ne dau speranța că putem schimba mentalitățile și că vom putea stopa acest fenomen al aruncării deșeurilor în natură. Felicitări!”, este mesajul de mulțumire transmis de primarul Narcis Constantin , după încheierea campaniei de ecologizare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:56
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară