Stanga
Dreapta

Bragadiru se dezvolta Grădiniță și școală nouă în Independenței și Prelungirea Ghencea

Laurentiu Ion, 21 noiembrie 2021, Ora 20:29

  • print
  • |
bragadiru-se-dezvolta-gradinita-i-coala-noua-in-independentei-i-prelungirea-ghencea-49732-1.jpg

 

 

Primăria Orașului Bragadiru a început demersurile pentru exproprierile necesare realizării proiectului de modernizare și reabilitare a străzilor Gladiolelor, Diamantului, Dantelei, Toamnei, Crișul Repede, Jadului, Iernii și Alunului. 1.000.000 de lei au fost alocați pentru plata despăgubirilor celor expropriați, astfel de decizii urmând să fie luate doar pe acele porțiuni de drum unde trama stradală nu permite realizarea a doua benzi de circulație (o bandă pe fiecare sens) și nici realizarea trotuarelor, anunță primarul orașului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

De asemenea, o sumă importantă de la bugetul local va fi alocată, în sedința Consiliului Local din 21 octombrie, achiziției unui teren cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați pe care vor fi ridicate o grădiniță și o școală nouă, în cartierul Independenței.

O nouă școală și o nouă grădiniță vor fi construite și în Prelungirea Ghencea, sumele necesare urmând să fie alocate la rectificarea bugetară din luna noiembrie.

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:49
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă