Stanga
Dreapta

Cod galben de vânt puternic în toată țara

Valentina Popescu, 18 mai 2021, Ora 08:11

  • print
  • |
cod-galben-de-vant-puternic-in-toata-tara-48575-1.jpg

Cod galben de vânt puternic în toată țara, până la ora 23.00

Un cod galben de vânt puternic este în vigoare în toată țara, până la ora 23.00. Vântul va sufla cu rafale de până la 70 - 80 km/h.

Codul galben este valabil marți, în intervalul 6.00-23.00, în toată țara.

Meteorologii spun că vântul va avea intensificări susținute în majoritatea zonelor, cu viteze de peste 50 - 60 km/h, iar local, îndeosebi în Transilvania, Oltenia și Muntenia 70 - 80 km/h. La munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși 80 - 100 km/h.

Zonele afectate sunt Munții Apuseni, nordul Carpaților Orientali, nordul și nord-vestul teritoriului.

În Munții Apuseni, în zona Carpaților Orientali și în nordul și nord-vestul teritoriului (județele Bihor, Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Bistrița, Mureș, Suceava, Botoșani și Iași, precum și în zona de munte a județelor Arad, Hunedoara, Alba, Harghita și Neamț) va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși local 15 - 20 l/mp și izolat 35 - 40 l/mp.

La munte, la peste 1.800 metri altitudine, vor fi şi precipitaţii mixte.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:25
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă