Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Dan Barna, interviu aranjat așa cum îi șade lui bine, la un centru drive thru deschis la Sibiu: 'Să mă și întrebați asta'

Valentina Popescu, 10 mai 2021, Ora 14:33

  • print
  • |
dan-barna-interviu-aranjat-a-a-cum-ii-ade-lui-bine-la-un-centru-drive-thru-deschis-la-sibiu-sa-ma-i-intrebati-asta-48568-1.jpeg BREAKING NEWS

Vicepremierul Dan Barna a declarat,  la centrul de vaccinare drive thru deschis la Sibiu, că provoacă autorităţile din judeţele cu adresabilitate scăzută în ceea ce priveşte imunizarea să pună la dispoziţia oamenilor metode prin care aceştia să aibă acces mai facil la serul anti-COVID.

Însă, înainte de intervenția video la care au participat doar două televiziuni, Dan Barna se aude când le spune reporterilor și ce să îl întrebe. ”Să mă și întrebați asta!” se aude spunând liderul USR. Singura întrebare a jurnaliștilor a fost ”Familia voastră de la Sibiu s-a vaccinat? Neamurile dumneavoastră?”. Apoi, Barna a întrebat dacă mai sunt întrebări și a primit un răspuns negativ.

Prezent  în parcarea Cazărmii 90 Sibiu, unde a fost amenajat un centru de vaccinare drive thru, viceprim-ministrul Dan Barna a făcut un apel la sibieni să îşi facă drum şi să meargă să se vaccineze împotriva COVID-19.

"Încă un pas înainte foarte important pentru ceea ce înseamnă succesul campaniei de vaccinare. Suntem la parcarea de pe Cazarma 90 din centrul Sibiului. E deja coadă de maşini, demarează şi la Sibiu acel drive-through, acea modalitate prin care vii cu maşina, parchezi, primeşti injecţia, în câteva clipe ne imunizăm, facem paşi înainte pentru lupta aceasta cu COVID. Singura variantă, vaccinarea, prin care putem să depăşim această pandemie.  Mâine dimineaţă va demara şi la Sala Thalia (din municipiul Sibiu n.red.) un alt flux de vaccinare.”, a declarat Dan Barna.

Vicepremierul a făcut un apel la judeţele unde cererea pentru vaccin este scăzută să organizeze evenimente în cadrul campaniei de vaccinare care să facă mai accesibilă posibilitatea de imunizare.

"Provoc celelalte judeţe, pentru că sunt din păcate şi judeţe, unde cererea e foarte mică, să organizeze astfel de metode prin care vaccinul să fie foarte aproape de oameni. Până acum a fost vaccinarea pe platformă în clinici, acum iată, ducem vaccinarea mai aproape de cetăţean. Un mesaj foarte clar: vaccinaţi-vă! Scăpăm mai repede de restricţii!”, a adăugat vicepremierul.

Dan Barna a menţionat că toţi membrii familiei sale sunt vaccinaţi, subliniind că vaccinarea a fost "o prioritate" pentru familia sa.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară