Stanga
Dreapta

Fake News DEZMINȚIT de ministrul Gabriela Firea. Nu distribuim în școli așa-zisul „Chestionar al familiei”

Laurentiu Ion, 2 iulie 2023, Ora 19:10

  • print
  • |
fake-news-dezmin-it-de-ministrul-gabriela-firea-nu-distribuim-in-coli-a-a-zisul-chestionar-al-familiei-51747-1.jpg

 

Ministerul Familiei, condus de Gabriela Firea, dezminte un Fake News care ar circula pe rețele de socializare și precizează că nu solicită date despre sănătatea copiilor și a familiei și nu distribuie în școli așa-zisul „Chestionar al familiei”.

Potrivit ministrului , pe rețelele de socializare circulă mesaje prin care părinții sunt avertizați că Ministerului Familiei solicită date despre sănătatea copiilor și a familiilor acestora. Mai mult, este prezentat un formular care, aparent, aparține Institutului Național de Sănătate Publică, iar mesajele manipulatoare îi sperie pe părinți că prin completarea formularului se poate ajunge la separarea copiilor de familia lor.

„RESPINGEM FERM orice astfel de afirmație care face parte doar din propaganda împotriva singurei legi din România prin care copiii SUNT ȚINUȚI ÎN FAMILIE”, se arată într-un mesaj al Ministerului Familiei

„Ministerul Familiei NU A SOLICITAT de la școli informații despre sănătatea copiilor!!!!

Ministerul Familiei NU a distribuit în școli chestionare despre sănătatea familiei!!!

Ministerul Familiei SPRIJINĂ toți copiii din România și nu dorește separarea lor de familie!!!

“Chestionarul familiei” NU APARȚINE Ministerului Familiei!!!

Pe rețelele de socializare circulă mesaje prin care părinții sunt avertizați că Ministerului Familiei solicită date despre sănătatea copiilor și a familiilor acestora. Mai mult, este prezentat un formular care, aparent, aparține Institutului Național de Sănătate Publică, iar mesajele manipulatoare îi sperie pe părinți că prin completarea formularului se poate ajunge la separarea copiilor de familia lor.

RESPINGEM FERM orice astfel de afirmație care face parte doar din propaganda împotriva singurei legi din România prin care copiii SUNT ȚINUȚI ÎN FAMILIE”, se arată în mesajul postat de minister.

De asemenea, ministrul Gabriela Firea a mai explicat că pe rețelele de socializare au fost distribuite masiv mesaje prin care era, în mod fals, indusă panica printre părinți.

„Pe rețelele de socializare sunt distribuite mesaje prin care se încearcă în mod fals inducerea panicii printre părinți. Astfel, este prezentat un chestionar al INSP ca fiind al MFTES, cu legătură la Observatorul Național al Copilului și Legea prevenirii separării copilului de familie. Persoanele care distribuie mesajele induc ideea ca prin aceste chestionare MFTES vrea să afle starea de sănătate a copiilor pentru ca mai apoi să-i separe de familiile lor pe criterii medicale. Chestionarul se distribuia masiv înainte de votare Plx 145. Nu e nou”, a mai precizat ministerul Familei.

De curând, Gabriela Firea, ministra Familiei, a acuzat AUR de manipulare după ce grupul politic ar fi declarat că centrele de zi, unde mai mulți copii din familii sărace primesc mâncare sau haine, sunt lagăre de exterminare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară