Stanga
Dreapta

“FETIŢA” lui Sorin Oprescu, umilită în instanță de asistenta pe care a chemat-o în judecată

Claudiu Constantin, 10 mai 2021, Ora 13:43

  • print
  • |
fetita-lui-sorin-oprescu-umilita-in-instanta-de-asistenta-pe-care-a-chemat-o-in-judecata-48552-1.jpg

 

 

Fostul manager al Spitalului Universitar de Urgență București, Adriana Nica, cunoscută și pentru că are o relație amoroasă cu fostul primar al Capitalei, penalul Sorin Oprescu, a suferit o umilitoare înfrângere în instanță în fața Marianei Luceanu, asistenta de la ATI pe care o șicanează deja de câțiva ani buni.

Astfel, Judecătoria Sectorului 6 a respins acțiunea îndreptată de Nica împotriva asistentei medicale care dezvăluise într-o serie de postări pe Facebook ilegalitățile și neregulile din spitalul condus de Nica până în martie 2020 când a fost schimbată din funcție de ministrul Nelu Tătaru.

„După o LUPTĂ asiduă timp de doi ani, cu nervi, bani cheltuiți, dar cu o avocată de nota 200 am câștigat procesul intentat mie pentru postările Facebook de colega de apartament a fostului primar al Bucureștiului puțin condamnat la 5 ani și 6 luni închisoare, Nica Adriana Elena (NAE)! Fără Gabriela Gyongy Mihuţ, un avocat de excepție, un OM de excepție astăzi n-aș fi putut să scriu aici ceea ce scriu! ADEVĂRUL spus de mine pe Facebook A ÎNVINS ticăloșia PSD istă!”, a scris Mariana Luceanu pe pagina sa de Facebook. 

În urmă cu fix doi ani, Mariana Luceanu mai câștiga o bătălie cu camarila lui Oprescu de la SUUB, instanța hotărând că a fost concediată abuziv după ce a protestat alături de colegul său Daniel Simion față de condițiile din spital.

Reamintim că Mariana Luceanu și colegul său Daniel Simion, tot asistent medical, s-au aflat mai bine de două săptămâni în greva foamei, în august 2018, invocând lipsa materialelor, condițiile improprii din punctul de vedere al curăţeniei în saloane atât pentru pacienţi, cât şi pentru personal; lipsa personalului mediu medical; neacordarea drepturilor salariale conform legislaţiei în vigoare, sporuri, vouchere de vacanţă.

Pe 11 octombrie 2018, Natașei i s-a desfăcut contractul de muncă pentru „grave abateri disciplinare”. În realitate motivul fiind, de fapt, o absență de patru zile de la locul de muncă, timp în care s-a aflat în greva foamei, conducerea spitalului refuzând să-i acorde concediul de odihna legal pe care asistenta l-a invocat pentru a-și putea continua protestul. 

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:13
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă