Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Florin Cîțu o da cu manta.Vrea comisar European pentru a coordona reconstrucţia Ucrainei

Claudiu Constantin, 17 mai 2022, Ora 10:32

  • print
  • |
florin-citu-o-da-cu-manta-vrea-comisar-european-pentru-a-coordona-reconstructia-ucrainei-50660-1.jpg BREAKING NEWS

 

Florin Cîţu, preşedintele Senatului, susţine că România ar trebui să propună Comisiei Europene înfiinţarea unui post special, cu rang de comisar European, pentru a coordona împreună reconstrucţia Ucrainei.

  

Florin Cîţu a transmis, după ce a fost la Kiev şi a văzut efectele războiului de la faţa locului, că „este cazul să ne implicăm mai mult”.

„România ar trebui să propună oficial Comisiei Europene înfiinţarea unui post special, cu rang de comisar European, pentru a coordona împreună cu partea ucraineană reconstrucţia Ucrainei. Ajutoarele umanitare trebuie să fie asumate şi recunoscute de toate ţările membre UE. UE înseamnă unitate şi este important ca toate statele să aibă aceeaşi abordare cu privire la deschiderea către Ucraina”, a scris preşedintele Senatului, pe Facebook.

Cîţu a mai precizat că Uniunea Europeană „trebuie să vorbească pe o singură voce, atât referitor la ajutoarele pentru Ucraina, dar şi la sancţiunile pentru Rusia”. 

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară