Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Florin Cîțu o da cu manta.Vrea comisar European pentru a coordona reconstrucţia Ucrainei

Claudiu Constantin, 17 mai 2022, Ora 10:32

  • print
  • |
florin-citu-o-da-cu-manta-vrea-comisar-european-pentru-a-coordona-reconstructia-ucrainei-50660-1.jpg BREAKING NEWS

 

Florin Cîţu, preşedintele Senatului, susţine că România ar trebui să propună Comisiei Europene înfiinţarea unui post special, cu rang de comisar European, pentru a coordona împreună reconstrucţia Ucrainei.

  

Florin Cîţu a transmis, după ce a fost la Kiev şi a văzut efectele războiului de la faţa locului, că „este cazul să ne implicăm mai mult”.

„România ar trebui să propună oficial Comisiei Europene înfiinţarea unui post special, cu rang de comisar European, pentru a coordona împreună cu partea ucraineană reconstrucţia Ucrainei. Ajutoarele umanitare trebuie să fie asumate şi recunoscute de toate ţările membre UE. UE înseamnă unitate şi este important ca toate statele să aibă aceeaşi abordare cu privire la deschiderea către Ucraina”, a scris preşedintele Senatului, pe Facebook.

Cîţu a mai precizat că Uniunea Europeană „trebuie să vorbească pe o singură voce, atât referitor la ajutoarele pentru Ucraina, dar şi la sancţiunile pentru Rusia”. 

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară