Stanga
Dreapta

Primarul gospodar al orasului Bragadiru ,Gabriel Lupulescu surpriza pentru elevi

Claudiu Constantin, 21 noiembrie 2021, Ora 20:27

  • print
  • |
primarul-gospodar-al-orasului-bragadiru-gabriel-lupulescu-surpriza-pentru-elevi-49731-1.jpg

 

„Este un câștig pentru tinerii și copiii din Bragadiru , în primul rând. Cu cât vom avea mai multe astfel terenuri , cu atât sportul românesc de performanță va avea de câștigat“.

 

Copiii care urmează cursurile școlii gimnaziale din Bragadiru se vor bucura de acum de beneficiile orelor de sport în cele mai bune condiții. Pentru stimularea activității sportive, au fost executate lucrările de amenjare a unui nou teren de sport multifuncţional, în curtea Scolii Gimnaziale Nr.1.

Terenul de sport este unul modern cu suprafață de 1400 mp, acoperit cu gazon sintetic multifuncțional, destinat unui număr mare de sporturi precum handbal, baschet tenis volei, fotbal.

Împreună dezvoltăm Bragadiru!

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:33
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă