Stanga
Dreapta

Primarul sectorului 2 , Rareș Hopincă face ședințe in aer liber cu bucureștenii

Bogdan Ionescu, 23 iulie 2024, Ora 10:24

  • print
  • |
primarul-sectorului-2-rare-hopinca-face-edinte-in-aer-liber-cu-bucure-tenii-52211-1.jpeg

 

Campania s-a încheiat, treaba abia acum începe. Marțea și joia ne întâlnim în toate cartierele Sectorului 2.

După cum am promis, continuăm discuțiile din cartiere pentru a dezbate față în față problemele și inițiativele cetățenilor. Normalitate și respect pentru oameni.

Vă aștept!

Primarul ales al Sectorului 2 a precizat că, începând de la 1 iulie, va crea un program de audiențe care să se adrese locuitorilor.

Începând de la 1 iulie, voi institui un program de audiențe care se adresează cetățenilor Sectorului 2. Întâlnirile vor avea loc în fiecare săptămână, în ziua de miercuri, între orele 14-18. Solicitările pentru înscrierea în audiență pot fi realizate prin e-mail sau telefon. Toate detaliile vor fi publicate pe conturile mele oficiale.

Totodată, acesta a mai spus că va continua și vizitele în teren și întâlnirile cu bucureștenii. Hopincă își propune să aibă două astfel de întâlniri pe săptămână.

Pe toată durata tranziției, voi continua vizitele în teren și întâlnirile cu cetățenii în toate cartierele din sector. Acestea se vor desfășura de două ori pe săptămână și vor fi anunțate în prealabil, atât în teren cât și pe această pagină oficială de Facebook.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară