Stanga
Dreapta

Primarul sectorului 4, Daniel BĂLUŢĂ: Proiectul bugetului pentru anul 2021 este deja gata, afișat pe site-ul primăriei și intrat în procedura de consultare publică.

Laurentiu Ion, 20 aprilie 2021, Ora 16:38

  • print
  • |
primarul-sectorului-4-daniel-baluta-proiectul-bugetului-pentru-anul-2021-este-deja-gata-afi-at-pe-site-ul-primariei-i-intrat-in-procedura-de-consultare-publica-48534-1.jpg

 

“Avem, ca și în anii anteriori, un buget echilibrat și realist, orientat către investiții care vor aduce dezvoltare și prosperitate pentru noi toți cei care muncim, iubim și trăim în sectorul 4.

Vom investi așadar în sănătate, în educație, în domeniul siguranței publice și nu în ultimul rând, în crearea de locuri de muncă bine plătite.

Fructificăm la maximum șansele oferite de banii europeni și finalizăm stația de metrou de pe șos. Berceni, spitalul de pe șos. Olteniței, Unitatea de Primiri-Urgențe de la Bagdasar-Arseni, stația de pompieri de pe strada Perșani și cel mai mare liceu din București de la fostul colegiu Miron Nicolescu.

De asemenea, modernizăm școlile și grădinițele pentru a le autoriza ISU, achităm bursele școlare, terminăm sala de sport de liceul Traian Vuia, finalizăm grădinița de la școala nr. 190 și începem lucrările la parcurile România Parc și Tudor Arghezi.

În plus, mergem mai departe și cu proiectele de infrastructură mare, pentru a atrage și mai mulți investitori.

Pe scurt, continuăm procesul de transformare a sectorului 4 în capitala Bucureștiului. “

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:03
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă