Stanga
Dreapta

Primarul sectorului 4, Daniel BĂLUŢĂ: Proiectul bugetului pentru anul 2021 este deja gata, afișat pe site-ul primăriei și intrat în procedura de consultare publică.

Laurentiu Ion, 20 aprilie 2021, Ora 16:38

  • print
  • |
primarul-sectorului-4-daniel-baluta-proiectul-bugetului-pentru-anul-2021-este-deja-gata-afi-at-pe-site-ul-primariei-i-intrat-in-procedura-de-consultare-publica-48534-1.jpg

 

“Avem, ca și în anii anteriori, un buget echilibrat și realist, orientat către investiții care vor aduce dezvoltare și prosperitate pentru noi toți cei care muncim, iubim și trăim în sectorul 4.

Vom investi așadar în sănătate, în educație, în domeniul siguranței publice și nu în ultimul rând, în crearea de locuri de muncă bine plătite.

Fructificăm la maximum șansele oferite de banii europeni și finalizăm stația de metrou de pe șos. Berceni, spitalul de pe șos. Olteniței, Unitatea de Primiri-Urgențe de la Bagdasar-Arseni, stația de pompieri de pe strada Perșani și cel mai mare liceu din București de la fostul colegiu Miron Nicolescu.

De asemenea, modernizăm școlile și grădinițele pentru a le autoriza ISU, achităm bursele școlare, terminăm sala de sport de liceul Traian Vuia, finalizăm grădinița de la școala nr. 190 și începem lucrările la parcurile România Parc și Tudor Arghezi.

În plus, mergem mai departe și cu proiectele de infrastructură mare, pentru a atrage și mai mulți investitori.

Pe scurt, continuăm procesul de transformare a sectorului 4 în capitala Bucureștiului. “

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:29
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară