Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a confirmat oficial că va candida la Primăria Capitalei

Bogdan Ionescu, 26 februarie 2024, Ora 11:12

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-popescu-piedone-a-confirmat-oficial-ca-va-candida-la-primaria-capitalei-52107-1.jpg BREAKING NEWS

Într-o declarație neașteptată, făcută în cadrul emisiunii „Selectiv” de la postul de televiziune B1 TV, moderată de jurnalistul Dan Bucura, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a confirmat oficial că va candida la Primăria Capitalei, reprezentând Partidul Unității și Solidarității Liberale (PUSL).

„Voi candida la Primăria Capitalei din partea PUSL. Ce n-au ei, eu am! Am suportul electoratului. Mi-a venit rândul biologic, am 30 de ani de administrație!”, a declarat Piedone, subliniind că se simte pregătit să preia această responsabilitate.

Primarul a subliniat că este membru al PUSL și a evidențiat orientarea sa socială și liberală. El a exprimat dorința de a realiza o alianță cu partidele indecise din prezent.

„Prin structură și educație, sunt social. Doresc o alianță cu aceste partide astăzi indecise. Nu mi se pare normal să anunți că șansele sunt egale, dar contabilitatea stă doar în ochii electoratului. Am 30 de ani de administrație, eu zic că biologic mi-a venit rândul, raportat la experiența acumulată”, a adăugat Piedone.

Cu această decizie, Cristian Popescu Piedone se lansează în cursa pentru Primăria Capitalei, aducând cu el un bagaj extins de experiență în administrație. Candidatura sa promite a stârni dezbateri aprinse în mediul politic și va atrage atenția opiniei publice pe măsură ce se apropie alegerile locale.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:18
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară