Stanga
Dreapta

Primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone, mesaj emoţionant înainte de Paşte

Laurentiu Ion, 29 aprilie 2021, Ora 20:43

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-popescu-piedone-mesaj-emotionant-inainte-de-paste-48548-1.jpg

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, transmite un mesaj emoţionant înainte de Paşte. Edilul se adresează celor care l-au trădat şi care îi doresc răul, mulţumindu-le pentru că l-au provocat să descopere lucruri bune din partea unor străini.

Am suferit, am plâns, dar n-am pătimit!

De la Hristos, Împăratul lumii, încoace, niciun muritor n-a pătimit și nu vă patimi în veci!

A pătimit EL pentru cei care au fost, pentru cei care suntem și pentru cei care vor veni aici, pe tărâm.

Ma adresez ție, cel care mi-ai stat la masă, ai băut din vinul meu și ai mâncat din bucatele mele! Știi... poți arunca în mine cu piatra cea mare, așa cum faci mereu de cinci ani încoace! Mă va durea iar și... iar voi suferi. Dar nu voi plânge și nu voi pătimi!

Mă adresez ție, cel care mă înjuri mereu, fără să mă cunoști! Înjură-mă iar și iar, dacă-ți sunt terapie, dar omite-mi, rogu-te, mama, copiii și nepoții din toate propozițiile și frazele tale vulgare!

Mă adresez ție, cel care m-ai scuipat și mi-ai dat sare când mi-a fost sete! Să fii sănătos, dragule! Să-ți fie bine și niciodată să nu suferi de sete!

Mă adresez și ție, duplicitarule! Observ că nu mai ai doar o cămașă, așa cum te-am cunoscut, cândva! Ai dulapuri întregi de haine scumpe! Bravo! Te întreb, însă: Ești fericit?

Să nu uitați, fariseilor, ca-n VAMA CEREASCĂ nu contează nici materialul hainei, nici grosul pungii, nici minciuna, nici zeciuiala, nici bârfa! Acolo... doar sufletul îți este pașaport!!!

Și încă ceva: Vă mulțumesc, fariseilor!

Dacă nu apăreați în viața mea, nu aflam niciodată că-n lumea aceasta largă sunt oameni străini care mă respectă și mă iubesc necondiționat!

Și dacă va fi să se stingă lumina peste mine, așa cum așteptați hulpavi, fariseilor, voi continua să-i port în suflet pe toți cei care m-au ridicat, m-au scuturat și mi-au arătat adevăratul drum al vieții!

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:45
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă