Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul Sectorului 5, Cristian Victor Popescu Piedone : Mașinile Poliției locale vor rămâne în parcare

Laurentiu Ion, 21 aprilie 2021, Ora 07:43

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-victor-popescu-piedone-ma-inile-politiei-locale-vor-ramane-in-parcare-48540-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a convocat , conducerea Direcției Generale de Poliție Locală pentru o acțiune inedită. Edilul a vrut să vadă cum își desfășoară activitatea agenții de la Dispecerat și, de asemenea, cât de repede ajung echipajele aflate pe teren la sediul Primăriei Sectorului 5.

Pentru că în Sectorul 5 au avut loc mai multe acte de vandalism, iar persoanele care au provocat daune nu au fost identificate sau sancționate, Cristian Popescu Piedone a dispus ca mașinile Poliției Locale Sector 5 să rămână în parcarea Primăriei, iar agenții să își desfășoare activitatea la pas, pe străzile din sector. Edilul a luat această decizie pentru ca polițiștii locali să poată vedea situația reală din sector și pentru a interacționa mai mult cu cetățenii. Echipele de intervenție și cei de la poliția rutieră vor beneficia în continuare de autoturisme, pentru că aceștia trebuie să asigure rapid siguranța și ordinea în sector. De asemenea, și cei care lucrează pe tura de noapte vor circula cu mașinile Poliției Locale Sector 5.

„Am sesizat că polițiștii locali aleargă după fantome. Aleargă după cei care comit acte de vandalism, dar se pare că nu îi văd, pentru că nici nu îi prind, nici nu îi sancționează. Înseamnă cu polițiștii locali sunt adevăratele fantome, pentru că nu se văd în teren, nu acționează atunci când ar trebui. Am văzut bănci distruse, coșuri de gunoi rupte, stațiile de autobuz și blocuri desenate, mașini vandalizate... și niciun vinovat. Polițiștii locali nu au aplicat nici măcar o amendă pentru aceste acte de vandalism.

Începând de astăzi, aceștia vor merge la pas prin sector, fără autoturismele Poliției Locale Sector 5. Doar așa vor vedea situația reală din sector și vor putea să verifice fiecare străduță în parte. Cred că până acum mergeau cu viteză prea mare cu mașinile și acesta este motivul pentru care nu au identificat persoanele care comit acte de vandalism. Doar echipajele de intervenție și cele ale poliției rutiere vor beneficia în continuare de mașini, pentru că ele trebuie să fie pregătite să intervină rapid în orice situație.

Le-am cerut polițiștilor locali ca începând de astăzi, să fie mult mai vigilenți și să aplice sancțiuni maxime atunci când este cazul. Trebuie să aibă grijă de acest sector și de cetățeni, pentru asta sunt plătiți. Trebuie să ne asigurăm că investițiile pe care le vom face nu vor fi distruse peste noapte.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară