Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Să curgă banii!

Claudiu Constantin, 23 ianuarie 2022, Ora 13:18

  • print
  • |
sa-curga-banii-50026-1.jpg BREAKING NEWS

 

Firma interlopului  Sile Cămătaru este  pe” Val “ va furniza testele de salivă pentru școlile din România și va împărți profitul cu Cătălin Botezatu

Licitația pentru achiziționarea de teste anti-covid, care urmează să fie distribuite în școlile din România, a fost câștigată de trei firme, potrivit România TV. Două firme din România și una din Olanda vor asigura teste de salivă pentru elevii români.

Elevii din România vor fi testați împotriva covid-19 cu teste furnizate de Sile Cămătaru

Trei societăți comerciale sunt fericitele câștigătoare ale primei etape din contractul de peste, atenție, 200 de milioane de euro, în urma căruia vor fi livrate teste de salivă în școlile din România. În spatele firmelor românești se află persoane bine cunoscute în România, cum ar fi frații cămătari Sile și Nuțu, iar în cealaltă societate comercială unul dintre acționari este celebrul designer Cătălin Botezatu, acuzat de multe ori că ar avea legături cu mafia italiană.

Eva Healthcare SRL este una dintre firmele care a câștigat licitația pentru primul lot al testelor de salivă distribuite în școlile din România. În spatele acestei firme se ascunde clanul lui Sile Cămătaru, unul dintre cele mai de temut clanuri de interlopi din țară.

Elevii din România vor fi testaţi împotriva covid-19 cu teste furnizate de Sile Cămătaru

Cătălin Botezatu câștigă contracte pe bandă rulantă cu firma lui de modă

Mai exact, firma în care acționar este ginerele lui Sile Cămătaru se va ocupa de 1 milion de teste de salivă, din cele 9 milioane aferente primului lot. Cealaltă firmă românească este Viggo Fashion, unde unul dintre acționari este celebrul Cătălin Botezatu.

Firma lui Botezatu se pare că este abonată la contractele cu statul. Unele le-a câștigat la licitație, altele fără licitație. Botezatu a distribuit vizete, halate, măști de protecție și multe altele, în plină pandemie de coronavirus. Vorbim despre contracte de milioane de euro, dar ultimul este cel mai important, mai ales că urmează să furnizeze nu mai puțin de 5 milioane de teste de salivă pentru elevii români.

Cătălin Botezatu este cunoscut ca fiind un apropiat al afaceriștilor italieni, considerați mafioți cu acte în regulă. Unul dintre cei mai cunoscuți tovarăși de afaceri este Joshua Castellano, cu care a deținut clubul Bamboo. Joshua Castellano este nepotul celebrei Puppeta Maresca, prima femeie ”nas-mafiot”.

În societatea comercială abonată acum la contracte cu statul, Cătălin Botezatu este asociat cu Ionuţ Marin, în vârstă 35 de ani, iar firma are drept obiect de activitate “comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate”. A treia firmă câștigătoare este din Olanda și se numește Medpark B.V. Mai exact, cele trei firme împart între ele un lot de 9 milioane de teste, în valoare totală de 80.450.000 lei, iar până la finele acestei săptămâni, trebuie finalizate licitațiile și pentru loturile 2 și 3.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară