Stanga
Dreapta

Scrisoare, pamflet cu adevăr 99%, către primarul oraşului Măgurele Narcis Constantin alias Miky Caşcaval de la cetăţenii nemulţumiţi ·

ro.ro, 24 martie 2023, Ora 13:29

  • print
  • |
scrisoare-pamflet-cu-adevar-99-catre-primarul-orasului-magurele-narcis-constantin-alias-miky-cascaval-de-la-cetatenii-nemultumiti-51567-1.jpg

Miky Cașcaval, alias Narcis Constantin și Școala din Măgurele!

 

 

Dragul meu, ți-ai făcut un obicei de a interveni cu politica ta, josnică, în școală și la grădiniță!

E NORMAL:

- Să numești politic, pe doamna Alina, directoarea de liceu, care nu e capabilă să citească după o foaie, la început de an? Bine, știe toată cancelaria, că directoarea "adevărată", care conduce școală este sora primarului, Cremona! Ea hotărăște în școală cine trăiește și cine "moare"!

 

- Că listele cu grupele cele mai bune de la clasa pregătitoare și de la clasa de engleză-intensiv, să se facă în Primărie, să fie pe masa ta, înțesate cu copiii consilierilor, rudelor, dezvoltatorilor de casă? Aşa ai înțeles tu învățământul? Nu mă miră! Cum să facă primarul listele cu copiii care trebuie să fie la o învățătoare sau alta?

 

- E normal ca tu să hotărăști cine să fie angajat, dar doar susținători politici de-ai tăi și rudele? Adică, doamnele următoare s-au calificat:

* Savu Luana- contabila Grădiniței cu program prelungit este soția lui Alin Savu, vărul primarului, și cumnata doamnei SavuCătălina, angajata la Biroul de Contabilitate din Primăria Măgurele și soție a domnului Savu Oprică, văr al primarului Narcis Constantin. Și lista va continua!

 

JOS LABELE DE PE SCOALA DIN MĂGURELE!

Mulțumește-te cu Primăria, școala nu e pentru tine!

Săraca mama ta, cât s-a chinuit, profesorii cât te-au răbdat, că mama era directoare și una aspră cu colegii, dar generoasă cu toți inspectorii care veneau! De aici ai învățat că trebuie să dai, ca să ai.

Eheee, cei 7 ani de acasă sunt esențiali!

Primesc mesaje de la profesorii tăi de școală, spun că ai fost un elev extrem, extrem de prost!

Nu ţi-a plăcut cartea, se vede clar, ți-a plăcut hoţia, prietenia cu cămătarii, petrecerile cu maneliști, ăsta ţi-e nivelul.

Te-a ajutat profesional, puțin și sora ta, a intervenit cum știa ea mai bine, a meditat pe "tăticu" Petrache de la Consiliul Județean, știi vorba aia: de unde dai, Dumnezeu îți dă şi treaba a mers ca unsă și la ea și la tine!

Ai crescut repede în ochii domnului Petrache, Președintele consiliului județean Ilfov și te-a făcut om mare.

Și uite, cum şcoala, școala lu' sora, te-a ajutat să evoluezi profesional! Așa sunt frații, se ajută!

Sora a pus atunci spatele la formarea ta profesională, acum pui și tu umărul la parvenirea ei, d-asta își cumpără din salariul de profesor, zeci de apartamente, pe banii tăi, de fapt, pe banii noștri!

Of, doamnei Cremona îi plac și prospăturile de 17-18 ani, pasiune care i-a adus şi despărțirea de preotul Cosmin, care a fugit în Canada, de rușine!

 

Pe mâna cui a ajuns orașul Măgurele?!!!!

În altă ordine de idei: nu acceptam să mai funcționeze terasa LA CRAMA _ ABUZIV PE DOMENIUL PUBLIC!!

Ştim că e finul tău, dar trebuie să respecte legea, altfel venim și noi să ne facem câteva căsuțe, în centru, pe granitul gros de 10 cm, granit de neam-prost!

Doar Direcția Națională Anticorupție te mai face bine!

A ta, pentru totdeauna,

Ana cu oglinda!

Ana Maria Velea cetăţean oraş Măgurele

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară