Stanga
Dreapta

Societatea SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își mărește echipa!

Bogdan Ionescu, 12 februarie 2024, Ora 18:42

  • print
  • |
societatea-salubrizare-sector-5-s-a-i-i-mare-te-echipa-52093-1.jpg

Aceasta este în căutare de măturători stradali și șoferi categoriile B, C, D și E pentru parcul auto al companiei.

 

Există profilul candidaților ideali?

Aceștia ar trebui să își dorească să lucreze în una din cele mai performante societăți de salubrizare din țară, ținând cont de faptul că societatea a reușit să urce pe podium anul anterior la Gala Topul Național al Firmelor organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, obținând locul III la categoria Servicii, grupa Colectarea deșeurilor nepericuloase, pentru rezultatele economice din 2022, în prestigiosul clasament al companiilor.

 

Cum ar suna descrierea jobului de măturător stradal?

Să manifeste grijă deosebită în mânuirea și utilizarea materialelor si echipamentelor, asigurându-se că în urma sa, cetățenii Sectorului 5, se pot bucura din plin de curățenie pe străzi și în orice alte spații publice, întrucât legătura cu cetățenii acestui sector este fundamentală, conform reprezentanților societății.

 

Cum ar suna descrierea jobului de șofer în cadrul companiei?

În acest caz, conducătorii auto vor fi prezenți pe traseu asigurându-se de colectarea deșeurilor, conform procedurilor de lucru și transportarea la operatorii autorizați în vederea eliminării acestora. Li se transmite viitorilor cadidați faptul că existența unui atestat de șofer profesionist transport marfă, constituie un real avantaj.

Pentru cei interesați CV se pot depune începând cu data de 01.03 2024.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:56
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară