Stanga
Dreapta

Surpriza primarului Cristian Popescu Piedone pentru locuitorii Sectorului 5

Bogdan Ionescu, 23 iulie 2024, Ora 09:41

  • print
  • |
surpriza-primarului-cristian-popescu-piedone-pentru-locuitorii-sectorului-5-52202-1.jpg

Cu toate că, peste doar câteva luni, va fi înlocuit ca primar al Sectorului 5 chiar de fiul său, așa cum au decis locuitorii la alegerile din iunie, Cristian Popescu Piedone  a apăsat pedala de acceleratie. Ce a promis să facă până când mandatul său ajunge la final.

În urmă cu puțin timp, acesta a publicat în mediul online un mesaj în care vorbește despre planurile sale în perioada următoare. Piedone spune că urmează să dispară „chioșcurile anilor 90, cocioabele ridicate pe domeniul public, depozitele, garajele construite anapoda”.

„Mai am câteva luni la primărie, suficient să mai alung din șmecherie.
Chioșcurile anilor ‘90… dispar! Cocioabele ridicate pe domeniul public… dispar! Depozitele, garajele construite anapoda… dispar!

Respectăm dreptul de proprietate! Ne enervează însă aroganța față de comunitate! Când nu respecți legea și comunitatea… nu poți beneficia de respect!

În locul harababurii, aducem normalitate, amenajăm parcări, spații verzi și locuri de joacă! Pentru că așa vrea comunitatea!”, a transmis primarul Sectorului 5.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:22
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară