Stanga
Dreapta

Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5 a organizat evenimente pentru persoanele în vârstă din Sectorul 5

Marian Vasile, 4 octombrie 2024, Ora 13:10

  • print
  • |
vlad-popescu-piedone-primarul-ales-al-sectorului-5-a-organizat-evenimente-pentru-persoanele-in-varsta-din-sectorul-5-52234-1.jpg

Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, a organizat  evenimente pentru persoanele în vârstă din Sectorul 5, în semn de mulțumire pentru contribuția avută de-a lungul anilor în comunitate

 

”???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????????????, ???????????????????????????????????????? ???????? ????????????????????̆???????????? ????????????????????????????????????????

Primăria Sectorului 5, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, a organizat două evenimente pentru persoanele în vârstă din Sectorul 5, în semn de mulțumire pentru contribuția avută de-a lungul anilor în comunitate.

Astfel, cu ocazia Zilei Vârstnicilor, DGASPC Sector 5 a organizat un pelerinaj în Dobrogea și o vizită la salina ‘’Flori de Sare’’ din București, oferindu-le participanților ocazia de a se bucura de liniște, de frumusețea naturii, de istorie și de spiritualitate.

 

În ultima zi din septembrie, zeci de vârstnici au avut ocazia de a vizita patru dintre obiectivele emblematice ale Dobrogei, cum ar fi Peștera Sfântului Andrei, Cetatea Adamclisi, Mănăstirea Lipnița și mănăstirea Dervent.

Prin organizarea acestui eveniment, Primăria Sectorului 5 a reuși să le ofere seniorilor din comunitate oportunitatea de a se reconecta cu spiritualitatea și de a descoperi istoria bogată a regiunii.

În prima zi din octombrie, pensionarii din Sectorul 5 au mers în vizită la salină, unde s-au bucurat de beneficiile terapeutice ale aerului din salină și au admirat frumusețea sălilor de cristal formate de-a lungul timpului.

Prin intermediul acestor două evenimente, i-am sărbătorit pe seniorii noștri, le-am ascultat poveștile inspiraționale și le-am mulțumit pentru rolul esențial pe care l-au avut în construirea comunității noastre. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorului 5 va continua să organizeze activități și evenimente menite să-i cinstească și să-i bucure pe cei cărora le datorăm valorile și tradițiile cu care ne mândrim.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:33
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară