Stanga
Dreapta

Ziua Internaționala a Romilor Partida Romilor Pro-Europa Dolj

Laurentiu Ion, 4 aprilie 2023, Ora 16:10

  • print
  • |
ziua-internationala-a-romilor-partida-romilor-pro-europa-dolj-51600-1.jpg

Joi, 06 aprilie 2023, Centrul de Cultură al Romilor în parteneriat cu ONG-urile care au ca obiect de activitate integrarea socială a romilor, împreună cu Partida Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj, organizează un concert extraordinar susținut de către Marcel Pavel și Monica Anghel, cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor.

Intrarea se face pe bază de invitații, în limita locurilor disponibile.

Anunțăm că mai sunt doar câteva invitații, care se găsesc la casa de bilete a Filarmonicii "Oltenia" până mâine, 05 aprilie, ora 12.00.

Publicul este doritor de muzică de calitate și dorim să vă mulțumim pentru înțelegerea de a respecta regula celor care solicită primii accesul în sala de concerte.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:10
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară