Stanga
Dreapta

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ro.ro, 15 septembrie 2021, Ora 15:53

  • print
  • |
adevarul-care-supara-49316-1.jpg

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde.

"Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiotule”, ”da’ cine ești tu nimicule” etc. La urma urmei parlamentarii se cunosc între ei, știu ”ce le poate pielea” fiecăruia. Sigur că din punct de vedere jurnalistic, mai ales când ai ocazia să redai cu audio-video ”evenimentul”, este justificat.

De asemenea nu mă surprinde nici faptul că niște retardați au gândit să-l ”consilieze” pe Căcâțu, ”consiliere de imagine” în urma căreia a ”emis” cretinătatea cu ”Căcâțu Superman”, sau cu căcăciosul în poster cu tema din ”Greu de ucis 3” .

Nu m-a surprins nici imbecilitatea JohAnusului care a spus, din Elveția, că: ” Nu este absolut deloc îngrijorătoare criza, guvernul merge mai departe! Nicio îngrijorare!”.

Nimic surprinzător nici în spusele Bârnosului: ” Întâlnirea cu Iohannis a fost benignă” și ”Este un guvern care are un picior rupt şi o gleznă scrântită, dar dacă nu e îngrijorătoare situaţia, suntem bine”.

În aceeași notă de ”normalitate” și zicerea Cioloșului către secretarii de stat demiși: ”Nu ați făcut nimic greșit! Dimpotrivă, sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă și cu voturile noastre și cu care de ceva vreme nu se mai poate lucra în interesul cetățenilor”.

Nu mă surprind nici ”dezvăluirile” făcute cu ocazia scindării ”partenerilor de coaliție”, prin care aflăm de la ei - despre ei, ceea ce știam de fapt: numai interese personale, furturi, jafuri, blocaje, necomunicare, minciună etc

Pe aceeași lungime de undă și sfidarea ”piticului porno” Boc, care este lăsat să-și încasesze banii ca urmare a ”Untontului” , de la zecile de mii de oameni care participă, claie peste grămadă, în condițiile în care Arahatul și alte ”goarne” ale apocalipsei ”pandedededemice” spun că ”valul xșpe” este venit și pe zi ce trece crește numărul de... Stările de ”aleez vous- en” sunt parțiale, în funcție de pilele avute la ”stăpânire”...

Atât îi duce capul, știm că trăiesc într-o lume paralelă cu realitatea, că trăiesc în lumea intereselor proprii și a afacerilor personale.

Ceea ce mă surprinde este faptul că noi, oamenii normali la cap nu avem încă în intenție să blocăm/boicotăm în totalitate anormalitatea asta politică, să hotărâm o zi în care să ne întrerupem activitatea, până la forțarea demiterii și a JohAnusului , generatorul situației actuale a României.

Facturile la utilități, îndatorarea țării și implicit a noastră la ”creditorii străini”, jaful din toate sectoarele de activitate, bătaia de joc făcută asupra sănătății și vieții noastre, (risc iminent de blocaj sanitar- facturi ale spitalelor și prestări de servicii neplătite din luna mai), ”educația mea” pune sub semnul întrebării existența instruirii copiilor și nepoților noștri ( peste un milion de copii ”nu au treabă cu onnline-ul” – ”situația salvatoare găsită de imbecili”), ei bine, măcar aceste câteva lucruri înșirate mai sus, ar fi putut să determine pe orice om normal la cap să zică: ”Gata! Ajunge!! Până aici!!! Acum acționez eu! Din clipa asta, mă opresc să girez existența urgiei din viața mea”!

P.S. Şi atenție! După ziua de ieri, Căcâțu este "dur" și "intransigent", cere ca organele să-i amendeze p'ăia de la AUR, că n-au purtat mască!Pe bune!

Horatiu Radulescu

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară