Stanga
Dreapta

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

ro.ro, 10 mai 2021, Ora 13:33

  • print
  • |
mucu-or-dan-pe-capul-bucure-tenilor-48549-1.jpg

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe rivali. Să nu uităm ce ”comuniști împuțiți” au condus Bucureștii și ce rahaturi de scorneli clocotite au devenit proiecte de țară, impuse românilor tot de la București.

Orașul acesta a fost blestemat și marcat de nenoroc. Altfel n-ar fi avut primari niște caricaturi ca Lis și ca Traian Băsescu, poame ca Videanu și ca Oprescu, nevastă de marinar și de mason cum a gonflat PSD-ul și nici caricatură ca Mucușor Dan! Ciufulit și pițigăiat, ca un rătăcit pe Calea Lactee, cu ochi jucăuși și cu voce de LGBT, el trădează o teamă nebună de toate problemele mari ale orașului. Fuge de ele ca de bombe administrative. Nu decide nimic ca să nu-i ia vîntul.

Nicușor Dan este ultima caricatură lipită ca un blestem pe orașul lui Mavrogheni Vodă. Mi se pare a fi numele celei mai mari păcăleli ieșite din căciula cu bilețele pentru jocuri politice. Acest Nicușor Dan n-are nici rost și nici ordine în gîndire, în ciuda faptului că a terminat matematica. Fără susținere, fără echipă, protezat în mare grabă de cîțiva ong-iști la fel de aerieni ca și dînsul, Nicușor Dan a probat în lunile scurse de la instalare cît de aerian este, cît de dezlînat și biet șoricel aleargă el pe trotuarele Bucureștilor. Nu-i de mirare că s-a încurcat în mai toate utilitățile esențiale ale Capitalei, că n-are bani și n-are oameni, că se teme să înfrunte mafia imobiliară și că își imaginează cum că ar putea redesena urbanistic orașul folosindu-se de două-trei paparude vesele și de o ploaie de procese.

Ca să vedeți ce ironie a sorții și ce bășcălie hăhăită la adresa destinului său de primar a putut produce gîndirea sa ”matematică”! Era să blocheze orașul și să-și rupă gîtul exact în contrele cu partidul pe care l-a înființat cu ani în urmă. Geaba are buget dacă n-are echipă, cap și partid. Consilierii nu-s și ei decît niște găști pe post de mașinării cu afaceri grosolane!

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:24
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă