Stanga
Dreapta

Totul Verde A inceput curățenia de primăvară în sectorul 4

Laurentiu Ion, 24 martie 2023, Ora 13:13

  • print
  • |
totul-verde-a-inceput-curatenia-de-primavara-in-sectorul-4-51564-1.jpg

Cu toate că temperaturile sunt încă scăzute în timpul nopții, echipele Totul Verde de la schimbul 3 își fac datoria și curăță ori spală mobilierul urban, precum băncile, coșurile de gunoi, stațiile de autobuz, dar și carosabilul.

Ei se asigură că lasă totul curat pentru ca a doua zi  sectorul să rămână un loc tot mai plăcut și mai sigur pentru toată lumea. În fiecare noapte, aceste echipe, chiar dacă lucrează în condiții dificile, curăță zonele care în timpul zilei sunt aglomerate, inabordabile.

 

 

 

Iar, peste zi, o dată cu încălzirea vremii vedem tot mai mulți copii ieșind la joacă în locurile special amenajate.  Este important de știut că aceste parcuri sunt locuri de adunare pentru mulți copii și, prin urmare, pot fi surse de infecții și boli contagioase. Cei de la Totul Verde le spală și le dezinfectează regulat pentru a preveni aceste situații.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară