Stanga
Dreapta

Totul Verde A început toaletarea copacilor în sectorul 4

Claudia Ioana, 20 aprilie 2021, Ora 16:30

  • print
  • |
totul-verde-a-inceput-toaletarea-copacilor-in-sectorul-4-48532-1.jpg

 

În sectorul 4, s-au început activitățile de toaletare, așa că, este recomandat pentru cei care se intersectează cu muncitorii, să  încerce să nu parcheze în zonele în care aceștia lucrează.

 

Potrivit specialiștilor, prin tăierea crengilor uscate și a celor crescute haotic sunt eliminate riscurile de accidente și pagube materiale, dar, cel mai important, copacul se dezvoltă mult mai puternic, evitându-se astfel căderea ramurilor în timpul furtunilor.

 

Această activitate sezonieră se desfășoară doar în baza avizelor de specialitate emise de Comisia de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului București.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară