Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Anamaria Prodan le arata țâța fotbaliștilor să semneze cu ea

Laurentiu Ion, 24 octombrie 2022, Ora 16:04

  • print
  • |
anamaria-prodan-le-arata-tata-fotbali-tilor-sa-semneze-cu-ea-51203-1.jpg BREAKING NEWS

 

Anamaria Prodan a fost întotdeauna un personaj care a stârnit polemici, în fotbal și nu numai. Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a fost în conflict cu mulți oameni din fotbal. Cea mai tumultoasă relație a avut-o cu patronul FCSB, Gigi Becali.

Cum îi „fura” Anamaria Prodan jucătorii lui Gigi Becali. Acuzele șocante ale latifundiarului

Între latifundiar și impresară a fost mereu o legătură tumultoasă. Au fost și momente când cei doi s-au înțeles foarte bine, dar și scandaluri mari. Unul din acestea se desfășura în urmă cu peste 10 ani, când Anamaria începuse să devină un jucător important în lumea impresarilor. Și reprezenta jucători importanți ca Ovidiu Herea, fostul star al Rapidului. Pe acesta l-a dorit mult Gigi Becali, dar nu s-a realizat nimic. Iar latifundiarul ar fi dat vina pe impresară.

L-a înnebunit pe Herea, vai de el. Păi asta e impresară? Mai o primeam pe aici, mai glumeam și eu, dar nu o luam în serios. Dar văd că îl are și pe Dică, chiar o să vorbesc cu el. Păi ce face, ți-a arătat aia țâța și gata, ai semnat? Poate fi el impresariat de Anamaria Prodan? comenta omul de afaceri

 

 

Ulterior, a revenit la sentimente mai bune și, mai ales cât a antrenat Reghecampf pe FCSB, impresara a fost una din apropiatele lui Becali.

Anamaria Prodan, replică acidă pentru Laurențiu Reghecampf. ”El ar trebui să fie mândru că-i port numele”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut un conflict uluitor în urmă cu o lună. Mai exact, cei doi s-au luat la bătaie în fața casei pe care o dețin în Snagov. Ulterior acestui incident violent, impresara și tehnicianul au ajuns la sediul poliției Ilfov.

Se pare însă că situația dintre cei doi a rămas extrem de tensionată. Laurențiu Reghecampf vrea acum să-i interzică legal impresarei să-i mai poarte numele. Anamaria a fost enervată la culme de acest demers al fostului său soț. Impresara susține că nimeni nu o strigă sau cunoaște după numele de Reghecampf. Mai mult, Anamaria a subliniat că tehnicianul lui Neftchi Baku ar trebui să fie mândru că-i poartă numele.

Nici măcar nu m-a strigat vreodată cineva Reghecampf sau Dumitrescu. Eu sunt Anamaria Prodan, eu așa m-am născut, ei au devenit cunoscuți, normal, ca fiind soții mei. E frumos să fie așa că o familie se ajută. Nu este vorba de nume, nu are nimeni cum să ia numele. Problema este de acte.

E foarte greu în America să schimbi social security, să schimbi toate actele, tu să ai un nume, copiii alt nume. Astea sunt prostii de-ale lui Reghecampf, mă rog! Nu mai contează, el ar trebui să fie mândru că-i port numele”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:03
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară