Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: ASHLEY GRAHAM ȘI JUSTIN ERVIN VOR DEVENII PĂRINȚI

Gabriela M Bogdan, 15 iulie 2021, Ora 11:49

  • print
  • |
ashley-graham-i-justin-ervin-vor-devenii-parin-i-48750-1.jpg BREAKING NEWS

Modelul Ashley Graham și soțul ei, Justin Ervin, se pregăteasc să devină părinți pentru a doua oară. Vedeta a făcut marele anunț, pe rețelele de socializare, unde a postat un mesaj alături de o poză cu burtica de gravidă.

Graham și Ervin sunt deja părinții unui fiu, Isaac, care a venit pe lume în ianuarie 2020. Cei doi s-au căsătorit în august 2010 și de atunci au relația perfectă.

„Ultimul an a fost plin de mici surprize, mari supărări, începuturi familiare și noi povești. Abia încep să conștientizez acest proces și să sărbătoresc ce înseamnă pentru noi acest nou capitol”, a scris Ashley Graham pe Instagram în descrierea fotografiei în care apare dezvăluindu-și burtica de gravidă. Soțul ei apare etichetat în imagine ca fiind cel care a fotografiat-o.

Ce spune modelul despre soțul ei

În urmă cu ceva timp, Ashley Graham vorbea într-un interviu despre relația cu soțul ei, precizând că Ervin o susține necondiționat în tot ceea ce face.

„Nu mă gândeam la căsătorie ca la o oprire; m-am gândit ca la un mod de a construi ceva. Intrând într-o relație cu Justin a fost, ‘Okay, ce vom construi împreună?”.

Modelul a declarat că soțul ei a încurajat-o să facă mai multe, să nu fie doar un model. „Primul an de căsătorie a trecut. El venea acasă de la serviciu și eu eram în aceeași poziție pe canapea, uitându-mă la Real Housewives.

El mă întreba, ‘Asta este ce vrei să faci cu viața ta? și eu l-am întrebat, ‘Ce vrei să spui cu asta? Sunt model, lucrez. El mi-a explicat, ‘Dar nu vrei mai mult? Pentru că asta nu va dura pentru totdeauna.” Atunci aceasta a început să se întrebe ce altceva își dorește să facă în viitor.

 

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară